Futbol sala

Cròniques de la 10ena jornada de la lliga de futbol sala de Sitges

Vallpineda i Dulcor Pastisseria segueixen encapçalant la classificació

El partit inaugural de la jornada 10 de la lliga de futbol sala de Sitges es va disputar a les 14:00 i va enfrontar al RG4L FC i a la Gravesinha Team. Partit desigual per l'alineació de nomes quatre jugadors de la Gravesinha. L'equip local va aprofitar l'avantatge i va sentenciar el partit ja en els primers 25 minuts que van acabar amb el resultat de 7 a 1. A la segona meitat va seguir la mateixa tònica i el resultat final va ser de 13 a 1. Destaquem els jugadors locals Gabriel Peredo, Denis Peredo i Nabil Bouchard.

El segon partit de la jornada el van jugar l'Internationale FC contra el San Pedro - La Trobada. Partit amb poca alternativa i amb un clar domini visitant que a la mitja part guanyava per 0 a 3. La tònica es va mantenir a la segona meitat fina la resultat final de 0 a 10. Destaquem al porter del Internationale, Joan Galmany, que va suar de valent i per part del San Pedro a Rubén Gunter que va fer la meitat dels 10 gols del seu equip.

El tercer partit de la jornada va enfrontar al Vallpineda contra el Futrock Club. Partit amb un clar dominador i amb un desequilibrat parcial de 7 a 0 a favor del equip local al descans. Tot i la bona actuació del porter del Futrock Roberto Mandana, el Vallpineda va ser superior també durant la segona part marcant altres 7 gols per un resultat final de 14 a 0.

El següent partit el jugaven el Dulcor Pastisseria en front de l'equip del Sucrense. El Dulcor va fer la feina a la primera meitat amb un gran Denis Martínez i es va posar amb avantatge per 5 a 1. A La segona meitat el Sucrense va poder maquillar un pel el resultat per acabar perdent per 7 a 4. Destaquem, un cop més, per part del Sucrense a Mijail Polanco amb 2 gols.

El cinquè partit de la jornada el disputaven el equip de Can Llopis contra el RG4L F.C. Partit en el que els joves jugadors del RG4L es van començar avançant al marcador, ràpidament en la primera part, donada la poca intensitat i ganes posades per part del equip del Can Llopis. Tot i el resultat desfavorable, els locals van posar mes ganes i ritme que en el primer temps i van aconseguir ser mes ofensius, a la segona part, gràcies a la participació de Àlex Garcia. Encara i els esforços els visitants es van acabar imposant al final del partit per un 4-8 , també gràcies a la bona actuació de Denis Peredo.

El sisè partit de la jornada el disputaven el Gravesinha Team contra la Ferreteria Ruiz. Partit on a priori semblava que els locals tenien més perill i ocasions, com las de Juan Andres Rayo i Vicens Hurtado que van estar brillants durant tot el partit i que van ajudar a arribar al descans amb un marcador favorable de 2-1. La segona part però els visitants van posar més ganes i ímpetu que mai per acabar emportant-se un puntet al últim segon de partit gràcies al oportú xut de David Chica. Destacarem també la genial actuació de Jonathan Alcaraz per part del equip de la Ferreteria Ruiz i la intensitat del equip en general en els moments finals del partit.

El setè partit de la jornada lliguera el disputaven el Pura Vida contra la Pizzeria Francesco. El Pura Vida va tenir força control de la pilota, a demés de forces oportunitats en el primer temps, però es van topar amb el porter del Pizzeria Francesco, Albert Garcia, que va fer una enorme actuació durant tot el partit. Encara i el control i les incisions dels locals, els visitants van aprofitar dues errades defensives per a fer dues dianes per arribar al descans amb un tranquil·litzador marcador de 0-2 favorable. La segona part els locals no van mantenir el ritme i es va començar a obrir més el partit, ocasionant perill per a ambdós costats. La situació va fer aconseguir al Pura Vida dos gols del destacadíssim Ferràn Pérez, que tot i els seus esforç i ganes va acabar veient com el equip de la Pizzeria Francesco s'emportava la victòria al final del partit per un marcador favorable de 2-4. Destacarem també la fantàstica aportació grupal de Ivan Molina per el equip visitant que també va aconseguir una diana.

En el vuitè partit de cloenda de la desena jornada lliguera s'enfrontaven la Penya Barcelonista-New Ricky's contra el equip de LDB Construcciones Villanueva. Partit amb alt nivell de joc e intensitat, ofert per ambdós equips, en el que la Penya va saber aprofitar molt bé les seves primeres ocasions al inici del partit. A la primera part els locals semblava que van estar tranquils amb el marcador favorable de 2-1, però la segona meitat els joves jugadors del equip LDB Construcciones Villanueva, van estar impressionants, perquè a demés de empatar el partit a falta de tres minuts del final, van acariciar la victòria però la actuació de Joel Losada no els va deixar endur-se els tres punts. Destacarem la increïble actuació de Josep Sánchez per part dels visitants i per part dels locals al jugador Abdel el Habri.