Esport inclusiu

El Cruyff Court de Les Roquetes acollirà una jornada d’esport inclusiu

Hi col·laboraran les entitats Autisme amb Futur i Junts en Acció

Redacció Sant Pere de Ribes 13-12-2018 11:49 Lectures 393
El Cruyff Court de Les Roquetes. Eix

El Cruyff Court de Les Roquetes. Eix

El proper dissabte 15 de desembre al Cruyff Court de les Roquetes tindrà lloc una jornada esportiva inclusiva, amb activitats obertes a tots i totes. A l’acte, sorgit a partir del conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Cruyff, hi col·laboraran les entitats Autisme amb Futur, dedicada als infants amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA) i Junts en Acció, associació dedicada a la promoció de l’esport en persones amb discapacitat intel·lectual.

Per demostrar que la pràctica de l’esport no coneix de barreres, s’organitzaran activitats a partir de les 10.30h, que consistiran en tot tipus d’exercicis individuals i col·lectius de bàsquet, futbol i atletisme. A més, l’associació el Club de Vilanova Kalistenia Streetworkout també farà un taller d’adaptat per fer un tast d’aquest esport de carrer a l’espai del street workout  situat també a les instal·lacions de la Pista de Sant Agustí on està Cruyff Court. Per acabar, s’organitzarà un partit amistós de futbol amb els i les participants a la jornada.

El Cruyff Court, inaugurat el passat setembre, és fruit del conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Cruyff amb la finalitat de convertir la pista de Sant Agustí de les Roquetes en un punt de referència per a la pràctica esportiva i benestar físic mitjançant activitats esportives i de lleure a l’espai públic i a l’aire lliure, integrat en el seu entorn i fomentant la cohesió social.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament