Motor

Team Speed Racing fitxa a Valentín Perrone per la temporada 2019

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-12-2018 20:34 Lectures 347
Valentín Perrone amb la moto del Team Speed Racing. Eix

Valentín Perrone amb la moto del Team Speed Racing. Eix

Després del fitxatge de Yvonne Cerpa fa unes setmanes, José Regaña, Team Manager del Team Speed Racing anuncia la signatura amb Valentí Perrone per córrer la propera temporada el Campionat d'Espanya de Velocitat en la categoria de Moto4. "Estem molt il·lusionats amb el fitxatge. Estic segur que s'adaptarà ràpidament a la moto, l'equip i els circuits ", assegura Regaña.

Per la seva banda, Valentí també es mostra emocionat i disposat a donar-ho tot. "Córrer en el Team Speed Racing és una gran oportunitat. Sé que podré aprendre molt ", sosté el pilot.

Perrone, només té 11 anys. No obstant això, ja compta amb cinc anys d'experiència en els diversos campionats. Així, la temporada passada, Valentí va ser campió en el Campionat del Mediterrani Copa Rieju i en el Campionat Català Copa Rieju. Una temporada amb excel·lents resultats en la qual el pilot assegura que va gaudir molt de cada cursa, encara que també afirma que va passar molts nervis perquè "era la meva primera temporada a la categoria i en circuits grans".

Aquest any s'incorpora a les files de l'escuderia que dirigeix José Regaña, on correrà en la categoria de Moto 4 sobre la Beon i compartirà box amb Yvonne Cerpa i Marc Miralles, que renova fitxatge per segon any consecutiu amb l'equip.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament