OK Lliga

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb l'Igualada

CE Vendrell - Igualada Rigat HC . Eix

El Vendrell va empatar 2 a 2 amb l'Igualada i, a l'espera d'altres resultats de la jornada, es manté a la posició 14 de la classificació amb vuit punts.

Va ser un partit igualat en què l'Igualada va arribar al descans amb el resultat favorable de 0 a 1 amb un gol marcat per Oriol Vives al minut
8. A la segona part, al minut 38, Jaume Molas va fer el 0 a 2, un marcador que complicava molt les coses al Vendrell. Però Jordi Ferrer va
poder aconseguir empatar el partit amb dos gols, als minuts 43 i 47. En el tram final, el Vendrell va tenir opcions de sumar tres punts, però la bola no va entrar en les diferents ocasions que va tenir.

I, d'altra banda, no va arribar a caure la desena falta de l'Igualada, aguantada des del minut 43, la qual hauria suposat una ocasió de marcar de falta directa per al Vendrell. Amb el 2 a  2 es va arribar al final del partit.

El proper dissabte 22 de desembre, a les 20:15 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Lloret.

CE Vendrell(2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Joan Lluís Mudarra i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, David
Lecha, Pablo Nájera, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Igualada Rigat HC (2): Elagi Deitg (p), Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu i Jaume Molas  – cinc inicial – Martí Busquets, Cesar Vives, Roger
Bars, Jordi Méndez i Manel del Valle (p).

Gols: 0-1 (8') Oriol Vives;  0-2 (38') Jaume Molas; 1-2 (41') Jordi Ferrer, i 2-2 (47') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Daniel Villar i Ángel Tavera.

Faltes d'equip: CE Vendrell: 8 / Igualada Rigat HC: 9.