Contundent victòria del Patí Vilanova a Tordera

Un triomf que allunya al Vilanova a hores d'ara del perill dels llocs de descens

Victòria important del CP Vilanova. Eix

C.P. TORDERA 1 - C.P. VILANOVA 6

El C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a 6 al C.P. Tordera en el partit disputat aquest vespre en el Pavelló Parroquial de Tordera i corresponent a la novena jornada de l’OK Lliga Plata i que ha estat el darrer del Vilanova aquest any, ja que el partit  contra el Raspeig es va jugar a principi de mes.

Important victòria del Patí a Tordera, ja que ara  posa més terra pel mig amb equips que podrien ser competidors en la hipotètica plaça de descens. I no sols pels tres punts en joc si no també pel diferencial de gols, el que sempre creiem que és important (gol average). Avui s’ha puntuat amb escreix on s'havia de fer.

El Tordera que va recuperar la plaça que va perdre la darrera temporada, gràcies a la renuncia dels asturians de l’Asturhockey, es van trobar amb un equip minvat per les baixes i per les sancions i que li ha costat  arrencar en la competició. Per la seva part el Vilanova un cop superat el seu particular Tourmalet, que el caprici dels calendari col·loca a tots equips en el mateix ordre, ha jugat el partit posant-hi tots els sentits, tant en defensa com en atac i jugant amb el marcador i el crono al seu favor, tot el contrari que els torderencs.

En la primera part un matiner gol de Vergés i dos de Muntané han permès arribar al descans amb un còmode avantatge, que ha continuat en la segona part amb dos gols més deixant sentenciat, si no ho estava abans, el partit. El gol dels locals de falta directa per blava a Vergés

Ara podrem passar les Festes del Nadal, Any Nou i Reis amb tranquil·litat i a esperar recuperar totalment als jugadors tocats -Vergés, Gual i especialment Cuevas, per afrontar els darrers partits de la primera volta. A tothom BONES FESTES.

FITXA TÈCNICA

Pista .- Pavelló Parroquial Tordera

C.P. TORDERA (0-1).- Prat, Cuervo, Figa, Solé, Canet (cinc inicial) C. Rodriguez, Manresa, Roura, Gimenez

C.P. VILANOVA (3- 3).- Pol Ferrer, Aguilar, Vergés, Muntané, Garrido (cinc inicial) Gual, Gil, Vilches

ARBITRES: .- Srs.  J. Garcia i A. Marquez

GOLS: 1A PART: 0-1 Vergés (min 2); 0-2 Muntané; (min 8), 0-3 Muntané (min 12). 2A PART: 0-4 Garrido (min 2 i mig); 0-5 Garrido (min 17); 1-5 Figa de FDB (min 19); 1-6 Gual FDA (min 22)