Triatló

A Calafell més triatló que mai

Vilarenc Aqua Calafell 17-12-2018 17:52 Lectures 1747
L'escola de triatló del Vilarenc Aqua de Calafell . Eix

L'escola de triatló del Vilarenc Aqua de Calafell . Eix

El passat 1 d'octubre l'escola de triatló del Vilarenc Aqua de Calafell va iniciar la seva 2ª temporada (18/19) amb molta il·lusió. Amb les nous nenes i nens futurs triatletes i la consolidació de la categoria de cadets, amb set integrants d'entre catorze i setze anys que competiran enguany a la lliga oficial, sumats a les categories de prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, sumen un total de trenta-cinc joves triatletes.

Així doncs Calafell, posa més que mai en evidència que és un municipi privilegiat per nedar, anar en bicicleta i córrer, convertint-se en una destinació turística esportiva de primer ordre de la Costa Daurada.

El passat 27 de novembre, l'escola de triatló del Vilarenc Aqua va fa un gran pas en el seu segon any amb la formació del primer equip de cadets que, aquesta temporada competirà representant a Calafell en les proves oficials de la Federació Catalana de Triatló.

La responsabilitat que el club adquireix enguany formant aquesta categoria és molt important tractant-se d'un esport tan complex tècnica i fisiològicament com és el triatló, i especialment en categories menors, ja que l'entrenament ha d'estar enfocat a facilitar una etapa de maduració fisiològica i psicològica com a primer objectiu més que a la pròpia competició en si.

De la mà de la seva entrenadora aquests joves esportistes seran tot un exemple a seguir  un dels adults més significatius és el seu entrenador. És el seu exemple a seguir pels seus companys de les categories inferiors, a més de ser els pioners a Calafell com a equip competitiu juvenil de triatló.

Així doncs, sis són els cadets d’aquesta temporada 2018/19 ja amb els seus dorsals i barrets de natació federatius oficials. Ells són: Carlota, Yasmin, Teo, Alejandro, Joan, Natalia i la Mireia.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No