El Sitges aconsegueix la victòria en l’últim partit del 2018 davant el Sant Cugat

CB Sitges - UE Sant Cugat Negre. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 11a.

CB Sitges – Europe Basquetball Academy 93 - UE Sant Cugat Negre 73

Oriol, Haro 12, Elies 15, Mauro 6, Christian 4, Uros, Marcus 10, Josep 10, Boronat 28, Nacho 6, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  18-28  25-20  21-16 27-9

El partit començava com la setmana passada, cosa que no era gaire encoratjadora pels interessos locals, amb una alta anotació per part dels dos equips i unes defenses absents o massa permisives. Al minut set del primer període el resultat era de 16-17. A partir d’aquí i com ja va sent massa habitual, l’equip desconnectava tres  minuts que serien fatídics i rebria un parcial de 2-11 que situaria a deu punts els visitants, 18-28. Un altre cop els sitgetans haurien d’anar a remolc durant tot el partit. Si al segon quart s’esperava la reacció dels del Garraf, el cert va ser que els jugadors del Sant Cugat, molt encertats en totes les accions ofensives, ampliarien encara més la distància fins arribar a guanyar de catorze punts, 28-42. I quan semblava que l’equip havia tocat fons, empentat per una grada que va recolzar en tot moment, va aparéixer la reacció. El Bàsquet Sitges començava a moure més la pilota i a ser més verticals de cara a cistella i en defensa es començava a treballar i a recuperar pilotes. Destacar la bona actuació d’Elies Velasco que amb les seves accions feia tornar el Sitges al partit. El resultat del descans era de 43-45 amb la sensació d’haver superat una situació crítica.

A la represa el partit va estar molt enrocat i cada punt s’havia de treballar molt. Els visitants no afluixaven i no cedien la petita avantatge que tenien. Finalment però, amb molt d’esforç s’acaba arribant amb empat a l’últim període, 64-64. Final de partit totalment diferent on el Sitges gràcies a l’encert des de la línia de tres punts, 5 triples en els últims deu minuts, trencava el partit i aconseguia una victòria que es va haver de treballar molt més del que reflecteix el marcador final, 91-73. Jordi Boronat va tornar a ser el màxim anotador del partit amb 28 punts i un encert en triples del 66%, 6 de 9. El Sitges acaba l’any amb un balanç de 5 partits guanyats i 6 perduts a falta de dos partits per acabar la primera volta.

Els sitgetans arrencaran el 2019 a la pista de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia a l’Hospitalet el dissabte dia 12 a les 18:00 hores de la tarda. Ánims Sitges