Un triomf del tot esperat

L’equip de Victor Doñate fa els quatre gols en els primers 20 minuts de la primera meitat

UE Sitges – Anoia C.E.A.. Eix

UE Sitges 4 – Anoia C.E.A. 1

Ja tocava un triomf al municipal d’Aiguadolç per part de l’UE Sitges després de no fer-lo des de la jornada sis, el 6 d’octubre, en aquest cas pagava els plats trencats el penúltim classificat, l’Anoia, en un partit en els que els cinc gols van arribar a la primera meitat, sumant d’aquesta manera els tres punts en el darrer partit de l’any davant de la seva afició. Un Sitges que tan sols ha guanyat tres partits a casa dels vuit disputats, havent de millorar aquest aspecte, la gran assignatura de l’equip en aquest tram del campionat a manca de dues jornades per finalitzar la primera volta.

El primer gol arribà de penal per unes mans dins de l’àrea, fent el gol Isaac Ximénez al minut 20, de cap després del servei d’un corner Yago Arenas posava el segon del Sitges al minut 23, en ple festival de bones arribades a l’àrea visitant, de cap tornava a fer gol Edgard Fontiveros al minut 27 posant el 3-0 sentenciant pràcticament el matx, la va tenir també l’Anoia estavellant la pilota al travesser, quan millor jugava l’equip a Nico li feien penal dintre de l’àrea, fent Álvaro Cardiel el quart, en la única badada en defensa d’un Sitges que estava controlant, els visitants escurçaven diferencies posant el 4 a 1 a tres minuts dels descans.

Va canviar i de que manera la decoració del partit a la segona part, donant un pas endavant un Anoia més profund, tapant i de que manera els espais, generant moltes dificultats a l’equip sitgetà un xic sorprès, és cert que la millor ocasió la tenia l’equip de Sitges en una bona jugada en profunditat de Xavi Aroca que havia sortit instants abans, al que tan sols li va mancar el gol arribant a la fi amb un triomf que li va com anell al dit als de Victor Doñate per afrontar el partidàs de la jornada vinent al camp del Cubelles.

UE Sitges: Xavi Garcia, Álvaro Cardiel, Marc Martínez, Xavi Rodríguez, Isaac Ximénez, (Victor Navarro 70) Edgard Fontiveros, Albert Oliva, (Jano Ramos 79) Sergi Carbonell, Yago Arenas, Marc Navarro, (Javi Aroca 83) Nico i (Alex Pérez 46).

El Sitges juga aquest dissabte el darrer partit de l’any al camp del líder, el Cubelles, primer classificat amb 36 punts, dels 15 partits jugats ha guanyat 11, empatant 3 i perdent 1, sent l’equip més golejador amb 40 gols i el segon menys golejat amb 11, la passada temporada el Sitges va guanyar els dos partits disputats, a Cubelles per 1-2 i a Sitges per 2-1, l’hora d’inici les 17’30 hores.