El sènior femení del CB Samà guanya en un partit amb moltes baixes

CN Sabadell 46 - El Surtidor CB Samà SFA 57

Jugadores: Anna, Marina, Mireia, Elena, Anira, Gemma, Júlia i  Alba.

Absents: Judith, Laura, Xènia, Laia.

Parcials: 10-13, 12-4 (22-17), 16-16 (38-33), 8-24 (46-57)

El passat dissabte el Sènior Femení "A" del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú es va desplaçar fins a Sabadell. Aquest cop el rival, el CN Sabadell, penúltim classificat. Era un partit important per acabar bé l’any, per aconseguir la tercera victòria consecutiva i sobretot per les moltes lesions en les quals arribava l’equip.

El partit va començar amb un tanteig baix al marcador i amb molt de contacte físic que els àrbitres deixaven seguir. Les locals van posar-se des d’inici en defensa zonal i les vermelles estàvem còmodes atacant-la i controlaven el rebot en ambdues bandes. Però el C.N. Sabadell va reaccionar i va entrar a la mitja part amb quatre punts sobre el marcador.

Les samistes només havien ficat 17 punts en aquests primers 20 minuts i calia un joc molt més ràpid i ho van aconseguir.

En la segona part l’equip va encistellar 40 punts i amb una gran defensa en els últims minuts, on les locals estaven col·lapsades fruit de l'excel·lent defensa, les vilanovines van dominar el joc i es van endur la victòria per 11 punts.

La mala notícia va ser la lesió de la Marina Pérez, amb una fractura del peroné i serà baixa entre 6-8 setmanes.

Ara toca descansar per Nadal, i el 12 de gener l’equip rep la visita del líder, el C.B. Valls.