1a Catalana Grup B

Nou empat per finalitzar l’any

L’equip de Carles Busquets suma dos punts dels dos darrers partits a pista contraria Vila-Seca i Monjos

CP Monjos 3 – CPS Sitges 3

El CPS Sitges va poder guanyar i fins i tot perdre però sumava un punt finalment a la difícil sempre pista del Monjos en un partit en que l’equip sitgetà no es trobava en cap moment còmode al parquet a la vegada que veu com el porter local realitzà un magnífic encontre aturant-lo pràcticament tot.

D’aquesta manera tanca un magnífic any, el de l’ascens a la Primera Catalana i el millor realitzant un bon debut a la nova categoria ja que a manca d’una jornada per finalitzar la primera volta amb 14 partits disputats ha guanyat 8, empatat 3 i perdent 3, quart a la taula a cinc punts del primer lloc.

Sense jugar un bon partit amb un ritme més ben aviat lent degut al parquet de la pista del Monjos l’equip sitgetà va poder guanyar, portant sempre però el control del marcador a la vegada que amb més de les dificultats previstes per obrir la defensa local, de penal materialitzat per Ferran feia el 0-1, s’avançava l’equip aturant un penal minuts després el porter sitgetà Aguilar, anant al descans amb empat a un.

Sergio tornava a posar per davant al CPS Sitges tot i que de nou empatava el Monjos amb el 2-2, tot i la igualtat en tot de nou Ferran posava als seus per davant amb el 2a 3, la jugada clau arribava als darrers dos minuts, de poder xiular l’àrbitre falta que significava la 10ena del Monjos no ho fa i en la contra amb un 2 contra 1 empataven el partit a falta de 1 minut i 28 segons per la fi, després la van tenir els dos equips finalitzant amb l’empat a tres.

CPS Sitges: Aguilar, Gerard, Ferran, Raven, Sergio, Aitor, Sabater, Isaac, Rubèn i Millán.

El CPS Sitges jugarà el darrer partit de la primera volta el 12 de gener, jugant a la seva pista davant el Santa Perpetua al punt de les 18 hores.