Futbol sala

Cròniques de la I Copa de Futbol Sala de Sitges

El primer partit de 2a jornada de l Copa de Futbol Sala de Sitges es va disputar en la renovada pista original del pavelló de Pins Vens a les 17.00h i es va enfrontar la Penya Barcelonista - New Ricky's i la Ferreteria Ruiz. Partit igualat en el resultat però amb domini dels locals i una bona actuació del porter visitant Victor Martí. Es va arribar al descans amb empat a un gol. En la represa els de la Penya van treballar i van acabar doblegant al rival per 3 a 1 amb actuació destacada d'Albert Huete i Guillem Gracia.

El següent partit el van disputar el Futrock Club i el RG4L FC. Partit on els visitats van prémer sense pietat i es van posar amb 0 a 7 al descans tot i els impediments del destacat porter Roberto Maidana. La segona meitat va seguir en la mateixa tessitura i el resultat final va ser de 1 a 15. Per part del RG4l FC destaquem els cinc gols de Gabriel Peredo i tres de Denis Peredo i Gonzalo Raponi.

El tercer partit va enfrontar al Dulcor Pastisseria i al Sucrense. Partit amb clar domini Local de l'inici i que amb tot el poder ofensiu en pista, a la mitja part ja manava per 5 a 0. La segona meitat va anar baixant d'intensitat fins al nivell de passeig mentre els gols anaven pujant al marcador i metre l'equip visitant intentava maquillar una mica el resultat final que va ser d'11 a 3. Destaquem l'actuació del visitant Fortunato Jesús, autor d'un gol i un cop mes per part del Dulcor, el  MVP de la setmana Denis Martínez.

El quart partit de copa el disputaven el equip del Internatzionale F.C. contra la Pizzeria Francesco. Partit força vistós i entretingut per els espectadors, amb molts gols i jugades magnífiques per part de ambdós equips. Encara i les igualtats en els primers minuts de joc, els visitants van fer una millor meitat per aconseguir un tranquilitzador marcador de 2-4 en el descans. La segona meitat va seguir amb domini del equip Pizzeria Francesco, però el porter rival, Joan Galimany, va fer bones parades i, Nicolas Gatto, tres gols per intentar capgirar el marcador. El resultat final va ser de un favorable 6-8 pels jugadors de Pizzeria Francesco, amb un immens, Blas Segarra, en atac, que va aconseguir cinc dianes per emportar-se la victòria.

El cinquè partit de copa el jugaven el equip de San Pedro-La Troba contra el Pura Vida. Partit en el que els visitants van tenir un començament dolent amb errades que van costar tres gols per part dels jugadors del equip San Pedro-La trobada, encara i el mal inici els jugadors del Pura Vida van ficar-se en el partit abans de acabar la primera meitat per poder aconseguir dos gols i arribar al descans amb un marcador de 3-2. La segona meitat, el partit va començar molt intensament disputat i els visitants van capgirar el marcador tot i les dificultats de vèncer el porter local, David Lopez, que va fer molt bon partit. Els locals van fer bones ocasions de perill com les confeccionades per Oscar Troya, tambe van aprofitar un doble penal per a aconseguir diana a les acaballes del partit. Al final va ser de nervis on, Ferran Perez, que va fer un partidas, va aconseguir el darrer gol per emportar-se la victòria per el equip del Pura Vida a demés de un pòquer de gols.

El sisè i darrer partit de la copa el van disputar el equip de LDB Construcciones Villanueva contra la Gravesinha Team. Partit en el que els locals van sortir apagat i sense concentració i van deixar encaixar fàcilment tres gols molt ràpid a la primera meitat de joc. La Gravesinha van estar més atents i acertats tant ofensiva com defensivament i només van encaixar un gol en contra, per part del equip de Construcciones Villanueva que van anar al descans pendents de capficar-se en el partit per a tal de crear i tenir més opcions. Tot i el marcador de 1-3 desfavorable del primer temps, els joves jugadors del equip local van entrar en el partit i van apretar amb ungles i dents per mirar de capgirar el resultat, amb aportacions de, Pau Junyent, per el equip de Construcciones que van estar a punt de empatar el partit en els últims segons, si no fos per la genial actuació del porter del Gravesinha Team que va estar espectacular a les acaballes del partit. Destacarem també el joc per part dels visitants de Raul Lopez que va fer un pòquer de gols.