Futbol 7

Crònica del primer Torneig Solidari de Futbol Benjamí

Ajt. Sant Martí Sant Martí Sarroca 02-01-2019 11:10 Lectures 488
Imatges del Torneig Solidari de Futbol Benjamí. Eix

Imatges del Torneig Solidari de Futbol Benjamí. Eix

El passat 29 de desembre, la UE Martinenca va organitzar el I Torneig Solidari de Futbol 7 d’Any Nou, en el qual hi van participar la categoria benjamí dels equips de Masquefa, Arboç, Anoia, Vilanova, Mas Catarro, Gelida, Sant Sadurní i Sant Martí Sarroca.

La trobada va servir que recollir aliments per al Rebost Solidari de l’Alt Penedès, amb aportacions voluntàries de les persones que s’apropaven al camp de futbol municipal.

Pel que fa al campionat, el va guanyar l’equip del Vilanova. En acabar el torneig, es van lliurar medalles i copes per a tots els participants, de la mà de Manel Duran, President de la Delegació Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol, Carles Domínguez, Ambaixador de la Fundació Privada Catalana de Futbol, Àngels Vallès, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, i Emilio Pacheco, President de la UE Martinenca.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament