Trofeu memorial Antoni Garcia Munté

El Sitges es fa amb el Trofeu als penals

Amb el 3 a 3 al minut 89 Álvaro Cardiel errava un penal molt bé endevinat pel porter juvenil del Vilanova, David Trillo

Trofeu memorial Antoni Garcia Munté. Eix

UE Sitges 3 – CF Vilanova 3

La UE Sitges i el CF Vilanova tancaven l’any jugant un trofeu de pretemporada i de l’agost, no jugat en el seu dia al no estar finalitzades les obres de millora del Municipal d’Aiguadolç, el XLV Trofeu memorial Antoni Garcia Munté, disputat aquest últim  dissabte del 2018 i que aconseguia l’equip sitgetà als penals després que finalitzés el partit amb un 3-3.

Amb molta efectivitat de cara a barraca es mostrava l’equip de Victor Doñate davant un Vilanova sorprès que tot i disposar de la posició va anar al llarg del partit per enredera al marcador.

Molt aviat el golejador de l’equip sitgetà de la matinal, Agus Sarrias, molt murri posava per davant als locals amb el 1-0, empatant un minut més tard  Victor Morillas després de realitzat un gol de traca regatejant a tres contraris, posant el desequilibri un altre cop el Sitges amb un altre gol, en aquest cas de Geri jugant molt seriosament en aquest enfrontament al minut 11, empatant de penal Oscar Hernando quan millor estava coordinant l’equip vilanoví.

Si distreta havia estat la primera meitat amb quatre gols el cert és que la segona part va anar pel mateix camí tot i ser un d’aquest partits sense punts en joc,  els dos entrenadors anaven movent la banqueta donant minuts a tots els disponibles, es tornava a posar per davant el Sitges amb un altre gol d’un jugador que amb minuts pot donar molt, Agust Sarrias, el 3 a 2 al minut 68, però empatat per l’equip vilanoví gràcies a Rubèn Cuadra al 74, seguint el partit del tot interesant ja que els dos equips es volien portar el gat a l’aigua, de fet ho va tenir el Sitges a la ma amb un penal al seu costat al 89 errat per Álvaro Cardiel amb un gran encert del jove porter vilanoví David Trillo.

A la tanda de penals per l’adjudicació del trofeu s’imposava l’equip sitgetà per 3 a 2, tot en una bona matinal futbolística que contava amb els membres de la Federació Catalana del Garraf Penedès, Manel Duran, Francesc Barbera i Emili Gasques.

CF Vilanova: Nito, Iloie, Sebastian, Carles Molina, Codina, Antolinez, Rubèn Cuadra, Victor Morillas, Oscar Hernando, Ivan Torres i Alex Vall, també jugaven David Trillo, Alex Saldaña, Sador, Ignasi Valldosera i Toni Pinilla.

UE Sitges: Javi Dorado, Sergi Carbonell, Rafa, Alejandro Pérez, Xavi Rodríguez, Jano Ramos, Cardiel, Victor Navarro, Agus, Geri i Marc Navarro. També jugaven Ivan, Raul Barneda, Karim, Jorge Ayala i Joel.