BTT

10a Raimonada. 2h de resistència per parelles amb BTT

Redacció Vilafranca del Penedès 10-01-2019 9:58 Lectures 539

El proper diumenge 20 de gener tindrà lloc a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès la 10a edició de la Raimonada btt organitzada pel club Metal Bikers, una prova de resistència per parelles que consisteix en fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,6 kms fent relleus durant dues hores.

En aquesta edició 10 edició el circuit és molt més rodador i ràpid. Mantindrà les seves rampes i pendents, molt més revolts i el rock garden. Com a novetat s’han construït dos tronk garden que posarà a prova l’agilitat de tots els bikers.

Les persones interessades en participar a la 10a Raimonada Btt han de ser majors de 14 anys i poden fer la inscripció a partir del dia 1 de Gener de 2018 a través de la web. El preu és a partir de 13 € per persona amb la llicència federativa en curs del 2018. Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants. L’organització destinarà un percentatge de les inscripcions a La Marató de TV3. 

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans