El Patí Vilanova derrota al Barça "B" en l'OK Lliga Plata

El C.P. Vilanova va derrotar al Barça “B” per 4 gols a 3 en el partit corresponent a la 11èna jornada de l’ OK Lliga Plata disputat ahir al vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes.

Victòria justa del Patí, en el primer encontre desprès les Festes, que va fer un molt bon partit en general, i que es va veure abocat a remuntar un resultat advers de dos gols en bona part del primer temps. Destacar que Vergés i Cuevas, aquest en una més que brillant segona part van marcar per partida doble.

Amb aquest resultat el Patí està situat a tres punts de la segona plaça d’ascens -el Liceo no compta- i malgrat que no és un objectiu principal a priori, si que ens ha de permetre jugar els partits amb una certa tranquil·litat, tranquil·litat aquesta que ens ha faltat en els darrers anys.

Com diem el partit es va posar cara amunt ben aviat ja que un Barça mot efectiu es va plantar amb un 0 a 2 en el minut 7, fent surar per tot el pavelló el record del dia del Palafrugell, tot i veient que el Patí estava jugant força bé, davant d’un jove equip -el Barça- que aprofitava totes les seves ocasions. A partir d’aquí el marcador va anar alterant-se amb gols de Vergés, González i del propi Vergés per deixar el lluminós al descans amb un dos a tres a favor dels visitants.

En la segona part, clar domini i control del Vilanova que va trobar, millor seria dir retrobar a Cuevas, que va fer dos gols i deixant els tres punts a casa. La recuperació d’aquest davanter ens ha de permetre millorar la capacitat atacant del Patí així com la recuperació de la resta de jugadors que van arribar al descans festiu tocats físicament.

C.P. VILANOVA  4 - F.C. BARCELONA “B” 3

C.P. VILANOVA (2; 2).- Ferrer, Vergés, Muntané, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Cuevas, Gual, Vilches, Donoso (p.s.)

F.C. BARCELONA “B”  (3; 0).-  A. Castro Edo, Joseph, Vila Miguel, Gonzalez (cinc inicial) Badia, Garcia, Ordoñez, Gabarró

ARBITRES: Sr. Burgos i F.J. López

GOLS: 1A PART; 0-1 Joseph (min 1 i mig); 0-2 Vila (min 7); 1-2 Vergés (min. 12); 1-3 Gonzalez (min 15); 2-3 Vergés (min 19). 2A PART 3-3 Cuevas (min 7); 4-3 Cuevas (min 18)