El Sitges cau a Hospitalet en la tornada a la competició

Partit amb molts alts i baixos i on l’avantatge en el marcador es va alternar fins a vuit vegades

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 12a.

A.E.S.E. A 71 - CB–Europe Basquetball Academy 69

El primer quart va ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips que va acabar amb un lleger avantatge per part de l’AESE, 18-16. Al segon període els locals van apretar força més en defensa i després d’un parcial de 6-0, en els tres primers minuts, 24-18, provocava que el Bàsquet Sitges anés a remolc tot el segon temps. Si ve la dinàmica no semblava gens bona, els sitgetans no marxaven del partit i s’arribava al descans amb un resultat de 38-34.

Després de la mitja part el Bàsquet Sitges sortia amb tromba i de la mà dels seus màxims anotadors, Haro i Josep, aconseguia un parcial de 0-12 en el que van ser els millors minuts dels del Garraf. Bona defensa i bones definicions en atac, 38-46 al minut 5. A partir d’aquí però el Sitges es va desinflar i l’AESE li torna el parcial  ja que en cinc minuts el Sitges només va ser capaç d’anotar un triple, 51-49 i tot per decidir en l’últim període. Bons primers minuts dels sitgetans que amb bones defenses i bona circulació en atac aconseguien marxar de deu punts a falta de cinc minuts, 56-66. Però un altre cop el Sitges es va quedar glaçat i només va ser capaç d’anotar tres tirs lliures en els cinc minuts restants. 68-69 a falta de 20 segons que els locals van aconseguir culminar amb un triple, 71-69 a falta de dos segons. Temps mort demanat immediatament i jugada de pissarra que ja havia funcionat en alguns partits però en aquesta ocasió no va acabar com tots esperàvem.

El Bàsquet Sitges jugarà l’últim partit de la primera volta al Pavelló de Pins Vens, el dissabte dia 19 a les 18:00 hores de la tarda davant del C.B. Santa Coloma A. Partit contra el quart classificat i clau per seguir aspirant als primers llocs, us hi esperem! Ánims Sitges, podem.

Oriol, Haro 14, Elies 12, Mauro, Christian, Uros, Marcus 13, Josep 20, Boronat 5, Nacho, Omar 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-16,  20-18,  13-15,  20-20