Cròniques i resultats dels partits del SEL Vilanova del cap de setmana

Horaris dels partits del proper cap de setmana

Imatge d'arxiu. SEL Vilanova

S14 SEL 0 - Catalunya Central 100

Una banqueta ajustada i una lesión marinera van pasar factura al XV entrenat per Àlex Monedero i Joan Puig, que van vuele com el RC Manresa es fea l’amo i senior del terreny de joc i feia valer la seva posició en la classificació general. Un partit amb un regust que esperem que els joves de blau cel puguin treure’s en el proper compromís lliguer, a Reus.

S18 SEL/TGN 24 – Químics ER 22

Excel·lent partit el disputat a Tarragona pels cadets del SELVNG davant del Químic. Concentrats des del primer minut, van arribar a comandar el marcador de manera clara durant el primer temps; al descans, però, la reacció dels barcelonins havia forçat l’empat a 10. A la represa, van girar-se les tornes en les anotacions però la disputa va continuar amb una altíssima intensitat. Amb un 17 a 22 en el marcador en el darrer minut, els joves vilanovins van anotar un assaig amb transformació que els permeté embutxacar-se la primera victòria a Primera Catalana.

S16 SEL 14 – UES 36

Molt bon partit el disputat pels infantils el dissabte a la Sínia Batadet. Davant d’un rival complex, els de blau cel van començar trepitjant fort i aconseguint la primera marca de l’encontre; la dinàmica positiiva es va mantenir en tot moment, arribant a posar en perill moltes vegades la zona de marca visitant i amb una bona intensitat. La Santboiana va assentar-se mica en mica en el terreny, però en cap moment s’hi va trobar veritablement còmode. Més enllà del resultat, val la pena destacar la combativitat dels joves entrenats per Ulisses Solé.

Sènior Femení SEL/ CR Tarragona 64 - RC Martorell 0

Segon partit i segona victòria del sènior femení a primera catalana. Aquest cop a casa i davant del RC Martorell, les noies van imposar la seva lògica de joc i van dominar a pràctica totalitat de les fases, estàtiques o dinàmiques, per embutxacar-se d’aquesta manera cinc punts que els permeten liderar la classificació de la divisió.

Sènior Masculí RC Sitges 15 - SEL VNG 20

Després de dos partits amb dues derrotes ajustades, el sènior del Club es desplaçava a Sitges per afrontar un compromís que es preveia complex per la veterania del rival. I així va ser: una excel·lent primera part, portant a la pràctica l’esquema de joc ofensiu i amb un intensíssim ordre defensiu (). A la represa, va ser la capacitat defensiva i l’orgull dels jugadors el que va permetre continuar endavant, arribant a estar amb dotze jugadors sobre el camp i resistint les envestides sitgetanes. Victòria treballada i de consolidació del grup entrenat per Felipe López.