Troben la formula golejadora i li fan un descosit a La Munia

L’equip de Victor Doñate tanca la primera volta amb 9 victòries, 2 empats i 6 derrotes

UE Sitges 7 – A.E. La Munia 3

L’UE Sitges tanca la primera volta golejant a La Munia sumant la segona victòria consecutiva a casa, l’equip ho fa remuntant un 0 a 1 i mostrant la seva millor cara ofensiva davant un equip, el altpenedesenc lluitador fins el final però molt inferior en aquest enfrontament, un conjunt el sitgetà que disposa de marge de millora, tot i tenir un inici de la segona volta molt exigent pot ser clau en el guio d’aquesta segona volta del campionat.

No començava gens bé l’enfrontament pel Sitges, una pèrdua de pilota a la seva àrea va significar un penal en que el visitant Marc Bastons posava per davant als seus, és cert que no va trigar en reaccionar l’equip enviant una pilota al pal al 25 Marc Navarro, empatant però el partit amb gol d’Álvaro Cardiel al minut 39, tan sols un minut més tard Geri s’inventà un xut amb molta intenció refusant el porter amb remat final de Marc Navarro al 41, el 2-1, encara van tenir temps per posar el 3-1 amb el que s’anava al descans aprofitant una errada del porter de La Munia fent penal a Marc Navarro que Álvaro Cardiel no perdonava.

A la represa el Sitges sortia amb la intenció de sentenciar aviat, Geri al 51 posava el 4-1 sent el mateix Geri que tornava a mullar posant el 5-1 al 57, en ple festival sitgetà Xavier Cata escurçava diferencies per La Munia al 64, el 5-2, marcant el 6-2 Isaac Ximénez, de nou Javier Cata troba el camí del gol fent el 6-3, posant el definitiu 7-3 Marc Navarro en una altre bona jugada d’un Sitges totalment crescut en aquesta segona meitat.

UE Sitges: Dorado, Rafa, Agust Sarrias, (Sergi Carbonell 64) Álvaro Cardiel, (Jaume Jordi 86) Marc Martínez, Xavi Rodríguez, (Adrià Comí 64) Geri, Isaac Ximénez, (Jorge Ayala 85) Edgard Fontiveros, Albert Oliva, Marc Navarro i (Javi Marín 86).

El Sitges rep aquest dissabte al Masquefa en el primer encontre de la segona volta, al partit d’anada empataven a un. Un Masquefa 13è a la taula amb 17 punts, dels 17 partits jugats han guanyat 4, empatant 5 i perdent 8, amb 29 gols a favor i 42 encaixats, l’hora d’inici les 17’30 hores.