El sènior masculí guanya i segueix tercer a la classificació

CNB Vilanova 77- Vending Pons CB Igualada C 65

Primer partit de l’any pel sènior vilanoví del CNB Vilanova, per primer cop en tota la temporada amb dotze jugadors disponibles, davant d’un Igualada instal·lat a la part baixa de la classificació.

Sortida amb Javi, Nil, Carlos, Vargas i Caelles. Ben aviat els visitants van demostrar que a sobre la pista no hi hauria tanta diferència com a la taula classificatòria. Els locals no aconseguien treure avantatge amb el joc interior, i els d’Igualada anotaven amb facilitat. Ofensivament Javi amb deu punts liderava els grocs, que no trobaven el ritme al partit.

Els problemes defensius continuaven al segon quart, no existia responsabilitat en el u contra u, i els visitants aconseguien superar els grocs cada cop que s’ho proposaven, defensa permissiva amb les penetracions, tirs còmodes i segones opcions permetien el Igualada marxar al descans amb 31-33 que encenia les alertes al vestidor local.

Canvi de xip al tercer quart, augment de la intensitat defensiva, que permetia als grocs acabar amb transicions ràpides, on de nou Javi es va erigir en el jugador més encertat de cara a cistella. La parella Sugri Caelles va dominar sota taulells durant el quart, conseqüència 54-50 al minut 30.

Al darrer quart el Nou Bàsquet va seguir prement l’accelerador, Vargas llegia a la perfecció el partit, i Burcet en el seu debut aquesta temporada, es feia l’amo de la pintura. Tots dotze jugadors van sumar, i l’equip va aconseguir la vuitena victòria que el col·loca a només un partit d’acabar la primera volta, com a tercer classificat, això si, empatat amb tres equips més. Seguim

CNB VILANOVA: SUGRI (4), ALEX, NIL, VARGAS (2), LLUIS (9),  GALI (3), COLLADOS (3), JAVI (20), BURCET (9), CAELLES (10), CARLOS (11) I MATEO (6)

Derrota massa abultada pel femení del CNB Vilanova

En el primer partit de l’any després de l’aturada nadalenca,  el Sènior Femení AKO va rebre la visita del co-líder de la categoria, el C.B. Castelldefels.

Amb les baixes de Yoyi i Júlia Ferrer, però amb el re-debut de la Eli Isern i l’ajuda de la júnior Júlia Güell vam poder aguantar al rival fins l’últim quart.

Les de Castelldefels venia amb una jugadora estrangera de superior categoria, que va anotar 24 punts i va centralitzar el joc del rival. Tot i això, les noies AKO vam arribar al final de tercer quart amb un -7 a marcador.

Durant els tres primers quarts, es van mantenir les distàncies gràcies a l’esforç de totes les jugadores. Es va anar alternant la defensa a la jugadora amb el dorsal número 6. Però no sols era exclusivament la jugadora número 6. El rival es veia un equip més rodat, amb bon moviment de pilota i amb idees defensives clares. Tot i això no es van abaixar els braços en cap moment.

Però en el darrer quart, es va ajuntar la baixada física de les locals amb l’encert del rival , la qual cosa va fer engrandir la diferència fins als 19 punts de desavantatge.

Toca recuperar-se físicament i seguir absorbint detalls defensius i ofensius per tal de seguir en bona línia.

Seguim a  la il·lusió intacta, per seguir creixent cada setmana.

Pròxim partit, el diumenge 20 de gener a les 19:30h, de nou a Vilanova. Ara davant el C.B. Begues, un  equip que es troba amb el mateix nombre de victòries i derrotes que les vilanovines (6-4). Partit per gaudir!

Jugadores:  Clara, Noemi, Júlia P, Júlia G. Noèlia, Natàlia, Tània, Raquel, Eli i Èlia

Parcials: 11-15 / 17-21 (28-36) // 12-11 (40-47) / 16-28 (56-75)