Sumen tres punts d’or en el millor partit jugat de locals

Sitges-Suburense – Dinàmic Batlló. Eix

Sitges-Suburense 3 – Dinàmic Batlló 0

El Sitges-Suburense es retroba amb el triomf després de quatre jornades de no fer-lo, ho fa després de guanyar a un bon Dinàmic Batlló jugant un partit molt seriós e intens per part del conjunt sitgetà llegint a la perfecció el matx, d’aquesta manera tanca la primera volta sumant 21 punts, encarant la segona volta amb millors sensacions, conscients de les dificultats de jugar en aquest grup del Baix Llobregat amb la necessitat d’assegurar els punts de casa. L’equip de Xavi Hereu per tant afronta aquesta segona part del campionat amb la intenció de millorar les xifres que han estat a casa de 4 victòries i 5 derrotes, mentre que a camp contrari el bagatge és de 2 guanyats, 3 empatats i 3 perduts, tot amb la prioritat d’arribar al final del trajecte sense patir angoixes per mantenir la categoria.

Pràcticament sense temps de seure d’algun que altre aficionat arribà el primer gol del Sitges-Suburense rematant amb el cap una pilota penjada Viñola posant als seus per davant al minut 3, després és cert que van saber controlar tot i que la pilota la tenia més el Dinàmic Batlló, les contres dels sitgetans generaven molt de perill, en un altre jugada de murri de Viñola en una sortida en fals del porter visitant aquest li passa a Dani Midcley rematant el segon del Sitges-Suburense al minut 38.

A la represa l’equip va seguir creient que es podia guanyar però s’havia de seguir amb la mateixa intensitat, conscients del que Dinàmic Batlló tal com estava el marcador estaven obligats a donar un pas endavant, fet que li anava com anell al dit al Sitges-Suburense que amb l’entrada de Nico, Adrià Comí per la banda i Ferran al terreny de joc es va poder fer molt de mal a l’equip visitant, va ser el mateix  Nico Garcia Munté el que posava el 3-0 trencant als defensors en un molt bon passi a l’espai, un Nico que va acabar lesionat i al que d’entrada s’esperava el pitjor i es parlava de lligaments creuats, esperem que aviat se’l pugui veure aviat al terreny de joc. Arribant a la fi del matx certificant un triomf molt ben treballat per tot l’equip davant un Dinàmic Batlló sorprès.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Bruno, Guillem Diaz, Xavi Enrique, (Xavi Martínez 68) Guillem Viñola, (Nico 62) Rubèn Cabrera, Kevin Amate, Dani Midcley, Pau Almirall, (Ferran 62) Gerard López, (Adrià Comí 45) i Guillem Fonoll.

El Sitges-Suburense enceta la segona volta rebent als veterans de Catalunya, amb 27 punts ocupant el lloc 7è a la taula, dels 17 partits disputats han guanyat 8 amb 3 empats i 6 derrotes. L’hora d’inici aquest diumenge a les 17 hores.