Bàsquet

El Bàsquet Ribes no pot amb el Gavà

CB Ribes Sant Pere de Ribes 16-01-2019 21:11 Lectures 896

La superioritat física del CB Gavà, tercer classificat, va ser massa per un Bàsquet Ribes a qui les festes nadalenques han deixat una mica tocat. Amb el Rafel Rius i el Marc Genesias a menys de mig gas, no només no va haver-hi batalla pel rebot (45 a 25 pels locals), sinó que va obligar als ribetans a viure molt lluny de la cistella. I tot i que el percentatge de triples no va ser dolent (10/27), el baix encert quan els blaus pretenien acostar-se a la cistella rival (11/33) va decantar el partit a partir del segon quart, quan el Gavà va desfer bruscament la igualtat del primer període amb un parcial de 15-0. Si no hagués sigut per dos triples de David Fernández i una millora defensiva notable el partit hagués quedat molt a prop d'un final prematur (36-29, mitja part).

El descans no va servir sinó perquè els locals es centressin encara més en els punts febles del rival. Un parcial de 17-3 de sortida coincidint amb els primers encerts locals des del perímetre va acabar amb els pocs arguments que li quedaven al Bàsquet Ribes, que prou en va tenir en mantenir un intercanvi de cistelles amb el rival fins el final del partit.

Aquest diumenge, el sènior ribetà, que tot i la derrota manté la cinquena posició a la taula, espera recuperar força a prop de cistella per poder plantar cara al Centre Catòlic de l'Hospitalet, conjunt que també va assolir l'ascens la temporada passada. El partit, últim de la primera volta, es jugarà a les 19:00 al pavelló Miquel Meca Torres de Les Roquetes.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres