Victòria del Patí Vilanova a Maçanet

Els vilanovins a un punt de l'ascens

Victòria del Patí Vilanova a Maçanet. Eix

SHUM MAÇANET 3 - C.P. VILANOVA 4

El C.P. Vilanova ha derrotat per 3 gols a 4 al Shum, en el partit corresponent a la 12èna jornada de l’OK Lliga Plata disputat aquest vespre en el Pavelló Municipal de Maçanet de la Selva .

El Vilanova ha tret un gran resultat de la seva visita a Maçanet, equip aquest que estava a un sol punt dels vilanovins i que els permet anar a dormir en el pom de dalt a un punt de l’ascens, situació aquesta que, diem-ho clar, superava les expectatives a priori.

El partit ha estat un calc del de la setmana passada davant el Barça, tant pel que fa al joc del Patí com en la marxa numèrica del marcador. En quan al joc els primers minuts han estat de clar domini del Shum, que s’ha posat amb un dos a zero en el marcador abans del minut 7, amb gols de Berni Garcia i d'Hernández, però un minut desprès Gual escurçava diferències. El Vilanova s’havia despertat  i poc a poc anava fent-se amb el control.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i a la represa de nou Hernández posava el tercer gol local en el lluminós. A partir d’aquí  ha arribat la remuntada visitant que amb tres gols de Vergés, Muntané i de Gual aquest transformant la falta directa per targeta blava a Presas portaven els tres punts cap a la capital del Garraf.

Cal destacar que al final del partit el Vilanova sols ha fet dues faltes acumulatives per quatre el seu rival. Ara el proper partit serà d’aquí dues setmanes davant l’Alpicat, un equip molt complicat, golejador, difícil de jugar contra ells i que resolt habitualment els partits en el tram final dels mateixos.

PIsta .- Pavelló Municipal Maçanet de la Selva

SHUM MAÇANET (2, 1).- Cantanero, Hernández, Font, Presas, B. Garcia (cinc inicial) Pujol, Gallardo, Tarrés, Fernández

C.P. VILANOVA (1, 3).- Pol Ferrer, Aguilar, Muntané, Cuevas, Garrido (cinc  inicial) Gual, Vergés, Gil, Vilchez

ARBITRES: .- Srs A. López i E. Rivas

GOLS: 1A PART.- 1-0 Berni Garcia (min 5); 2-0 Hernández (min 8); 2-1 Gual (min 9). 2A PART.- 3-1 Hernández (min 4); 3-2 Vergés (min 6); 3-3 Muntané (min 12); 3-4 Gual de FD (min 15).