El CB Sitges acaba amb victòria la primera volta del campionat

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 13a.

CB Sitges – Europe Basquetball Academy 74 - C.B. Santa Coloma A 65

El partit no va començar gens bé ja que a les baixes de l’Elies i el Christian, s’hi sumava la de l’Omar als pocs minuts de començar. El Bàsquet Sitges doncs, només disposava d’un jugador interior per afrontar els 35 minuts restants. L’equip, que durant la setmana ja s’havia preparat per aquesta situació, va canviar una mica la seva manera de jugar amb quatre petits i un sol pivot pur. S’arribava al final del primer quart amb el resultat de 14-15 on cap dels dos equips va imposar el seu joc. Al segon període el Sitges aguantava a base dels triples del Marcus, que acabaria 6/8 en triples i 27 punts totals. Als triples s’hi sumava un omnipresent David Haro que es va fer un fart de recuperar pilotes. Tot i les circumstàncies, l’equip estava jugant bé i amb una bona circulació de pilota, tot i que no aconseguia aturar els atacs dels de Santa Coloma, quarts classificats. Destacar en aquest segon temps, els bons minuts del jove jugador del Sitges, Oriol Camprubí, entrant en les rotacions de l’equip. Resultat al descans, 35-32, i tot per decidir.

Al tercer quart el Sitges posava la directa i seguint amb el recital de triples, marxava de nou punts al minut cinc, 43-34. Els visitants però, lluny d’abaixar els braços es mantenien dins del partit i amb un parell de triples, dissabte semblava que entraven tots els triples i el Bàsquet Sitges amb tres triples quasi consecutius tallava la reacció visitant. Final del tercer temps, 56-44. En l’últim període els sitgetans van saber administrar la seva avantatge fins al final del partit, gràcies també a l’aportació de Boronat que anotaria 13 punts en tota la segona part. Resultat final 75-64.

D’aquesta manera el Bàsquet Sitges acaba en setena posició la primera volta, a dos partits de la quarta posició. El dissabte dia 26 és jornada de descans i es jugarà a la tarda el partit de les estrelles de Copa Catalunya al Nou Congost de Manresa on el Sitges estarà representat pel seu màxim anotador, Jordi Boronat.

Àngel, Oriol 1, Haro 11, Elies, Mauro, Christian, Uros, Marcus 27, Josep 8, Boronat 17, Nacho 8, Omar 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  14-15  21-17  21-12  18-21