Segueixen creixent a casa

L’equip genera magnífiques sensacions per encarar l'exigent tram de campionat que ara arriba amb Òdena, Olivella, Penya Jove i Ribes

UE Sitges – CF Masquefa. Eix

UE Sitges 4 – CF Masquefa 0

Amb dos gols per part el Sitges suma la tercera victòria consecutiva al Municipal d’Aiguadolç, l’equip es desfà del Masquefa amb un control absolut al llarg de tot el partit demostrant el  bon moment que passa realitzant un futbol ordenat en defensa intens al mig del camp amb arribada en la línia de davant i amb gol. Encaren amb aquesta sintonia una segona volta a la que s’espera bons registres per part d’aquest Sitges donant  la sensació que se li ha fet tard però que ho donaran tot per arribar a la fi del trajecte el millor possible.

Al pocs instants de l’inici ja es va poder veure que aquest Sitges tenia bona pinta i que el gol no trigaria en arribar, al minut 16 després del llançament d’una falta per part d’Álvaro Cardiel el refús el rematava Marc Navarro per fer el 1-0 de traca, els de Victor Doñate van seguir arribant amb molt de perill a la porta del Masquefa fent el 2- 0 després de pispar la pilota al mig del camp Isaac Ximénez guanyant la posició per cames als defensor i posar-la dintre al minut 27, és cert que encara generava més ocasions clares el Sitges però es va arribar al descans amb aquest marcador.

En pròpia porta el gol fet pel visitant Albert Ferret al minut 58 ampliava la avantatge de l’equip sitgetà amb el 3-0, després potser el que el va mancar a l’equip de Victor Doñate va ser encert gaudint de clares ocasions per haver aconseguit un resultat molt més ampli, fent el 4-0 i definitiu un dels destacats locals, en Isaac Ximénez i d’aquesta manera començar la segona volta com va finalitzar la primera l’equip, de la millor manera jugant bé i amb el gol com protagonista.

UE Sitges: Xavi Garcia, Rafa, Agustí Sarrias, (Jorge Ayala 83) Álvaro Cardiel, Marc Martínez, Dany Midcley, (Jano 68) Xavi Rodríguez, Isaac Ximénez, (Jaume Jordi 83) Edgard Fontiveros, (Karim 79) Marc Navarro i (Alex Pérez 79).

El Sitges viatja al camp del tercer classificat, l’Òdena, els de l’Anoia encetaven la segona volta guanyant al camp del Montserrat Igualada per 0 a 2, un Òdena que dels 18 patits jugats ha guanyat 13, empatant 3 i perdent 2, sumant 42 punts, en el partit d’anada l’Òdena guanyava per 0 a 1 amb gol de penal. L’hora d’inici les 17 hores.