BTT

Els juniors Gerard Llop i Joan Rodríguez guanyadors de la 10a Raimonada Btt

10a Raimonada Btt. Eix

Sota la pluja freda i en un circuit modificat per evitar les zones més tècniques pel mal estat del terreny, la parella formada pels juniors Gerard Llop de 14 anys i Joan Rodríguez de 16 de l’equip Cicles Sans es van imposar amb 15 voltes a les 2 hores de resistència de la 10a Raimonada Btt organitzada pel Club Metalbikers el passat diumenge 20 de gener a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès.

La segona posició, amb 14 voltes, va ser pels júniors Arnau Jordan i Marc Aladesa, seguits a pocs segons per la parella formada per Daniel García i Eduard Pons que també van ser guanyadors en categoria masculina elit. En categoria mixte van pujar al podi els germans Marta i Arnau Martínez amb 11voltes.

El Club Btt Metalbikers vol felicitar a totes les parelles que van prendre la sortida desafiant unes condicions meteorològiques adverses i que va deixar un circuit molt complicat pels bikers. En aquesta 10a edició de la Raimonada s’ha fet palès que hi ha un canvi generacional en la bicicleta de muntanya i que els joves pedalen amb molt força per obrir-se camí dins el món del ciclisme.