Els nois de Joan Pozo realitzen un gran partit però no aguanten els 40 minuts

El sènior femení del Bàsquet Samà va caure derrotat a la pista del Premià

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)

Bàsquet Sant Boi A  74 - CB Samà Vilanova-SMA 69

Jugadors:   JL. Moreno, P. Vila, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, D. Calvo, O. Garcia i M. Fleurima.

Parcials: 11-19, 15-26 (26-45), 25-10 (51-55), 23-14 (74-69)

El passat diumenge, el Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú es va desplaçar fins a Sant Boi, per jugar contra el Bàsquet Sant Boi, equip per sobre en la classificació.

Els samistes van iniciar el partit amb una gran entonació. Amb un parcial de 8 a 0 en els primers 4 minuts, feia preveure un gran partit.

La primera meitat va ser fabulosa, amb un encert molt gran de cara a cistella.

A la mitja part, un clara avantatge i la idea de seguir amb el mateix camí.

A la represa l'encert va començar a baixar i l’ambient del pavelló i els locals a pujar. A falta de 2 minuts per finalitzar l'encontre, el Sant Boi aconsegueix empatar el partit després d’anar sempre per darrera. Els errors en els tirs lliures, el no controlar el rebot defensiu i el poc encert en aquests últims minuts van provocar que la victòria es quedi a Sant Boi.

Bon partit dels Vilanovins que van mostrar-se superior, però els partits de bàsquet duren 40 minuts. Derrota que ens ajudarà a créixer com equip per propers partits.

La Nota negativa del partit, la lesió de Dani Morales que es podria perdre tota la temporada.

MVP: Marti Sanchez 18 punts 7 rebots 21 Valoració.

La setmana vinent, el samistes descansaran, igual que tots els equips sènior, ja que es celebrarà el All Star de Copa Catalunya.

Joan Pozo

AB Premià A 59 - El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova-SFA 52

Jugadores: Laura, Judith, Anna, Mireia, Elena, Anira, Xènia, Laia, Gemma, Júlia i  Carla.

Absents: Marina.

Parcials: 10-4, 24-19 (34-23), 10-20 (44-43), 15-9 (59-52).

El Sènior Femení "A" del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú es va desplaçar fins a Premià de Mar. Aquest cop el rival, el AB Premià “A”, segon classificat amb només 3 derrotes. L’equip vermell disputava l’últim partit de la primera volta.

L’encontre va estar molt disputat en els primers 10 minuts. Els dos equips van fer una gran defensa i van posar un bon ritme de joc i això va fer que el marcador reflectís només set punts en total, 5 a 2,  en els primers minuts.

De mica en mica les locals van augmentar la distància del marcador. D’un cinc a dos en els primers minuts, va passar a un 34 a 23 a la mitja part.

Les visitants no es van rendir i a la represa en el tercer període un parcial de 10 punts consecutius en els primers minuts van fer que el Samà s’apropés en el marcador. Al final del tercer període la diferència era de només 1 punt.

A partir d’aquí intercanvi de cistelles i finalment les locals a un pèl més d’encert a la línia de tres en els últims minuts es van endur el partit.

Ara toca descansar aquest cap de setmana per la disputa de l’All Star de Copa Catalunya. En dues setmanes les samistes jugaran a Morell contra el tercer classificat.