Aquest Sitges-Suburense pot guanyar a qualsevol amb aquesta actitud

L’equip de Xavi Hereu suma 15 punts al municipal d’Aiguadolç dels 30 disputats

Sitges-Suburense – Veterans de Catalunya. Eix

Sitges-Suburense 2 – Veterans de Catalunya 1

Al Sitges-Suburense el nou any 2019 li ha anat com anell al dit al seu camp, aconseguint el que no havien fet fins a les hores, guanyar dos partits consecutius, sis punts molt necessaris per encarrilar aquesta segona volta amb pas ferm. Els de Xavi Hereu ho van fer remuntant un 0 a 1 als Veterans de Catalunya a la segona meitat en un partit ben llegit per un Sitges-Suburense que en tot moment  van creure en el seu joc fins i  tot quan anaven per enredera al marcador, després és cert que el resultat es pot considerar curt degut a les ocasions que van generar en el darrer tram del matx, d’aquesta manera van guanyar els dos enfrontaments al barcelonins.

Curiosament el Sitges-Suburense no va reaccionar fins que encaixava el gol al minut 11, poc a poc l’equip s’anava traient el son de les orelles entrant més en joc, fent mèrits amb arribades per com mínim empatar abans dels descans i que potser els va mancar mes serenor de cara a barraca.

Tot va començar a canviar amb la represa, posant més arribada el tècnic sitgetà amb la sortida al terreny de joc de Gerard i Ferran, amb l’apertura per les bandes l’equip anava generant ocasions clares però faltava marcar, l’empat arribava al minut 64 rematant de cap Guillem Fonoll la pilota després del servei de corner de Jorge Ayala, va seguir buscant el gol que li donés el triomf arribant quatre minuts després en una magnifica jugada d’atac en que Ferran no perdonava posant el 2 a 1, marcant aquest quatre ‘xixarros’ a l’equip barceloní en aquest dos enfrontaments, els sitgetans amb una actitud pels núvols van voler més, tenint moltes clares pilotes de gol i fins i tot a porta buida però aquesta no entrava, arribant a la fi amb el 2 a 1 final davant un Veterans de Catalunya que començaven molt bé però superats per un molt bon partit el jugat pels sitgetans que contaven amb baixes significatives per lesió de cara a porta, la de Nico i Guillem Viñola.

CF Sitges-Suburense: Marc Muñoz, Bruno, Guillem Diaz, Xavi Enrique, Javi Aroca, Adrià Comí, Rubèn Cabrera, (Gerard Lopez 46) Kevin, Pau Almirall, (Ferran 46) Jorge Ayala  i Guillem Fonoll.

L’equip sitgetà es desplaça aquest dissabte al camp del Santa Eulalia, quart a la taula amb 34 punts, l’hora d’inici les 18 hores.