Triatló

L’escola de triatló del Vilarenc Aqua inaugura l'any 2019 competint

Vilarenc Aqua Calafell 26-01-2019 10:02 Lectures 1627
Escola de triatló del Vilarenc Aqua a la duatló de Sitges. Eix

Escola de triatló del Vilarenc Aqua a la duatló de Sitges. Eix

El dissabte 5 de gener, coincidint amb la vetlla del dia més esperat per petits i grans, el dia de Reis, l’escola de triatló del Vilarenc Aqua va inaugurà el nou any de la millor manera possible: competint en un duatló. La prova esportiva que consisteix en córrer, ciclisme i córrer, va tenir lloc al Port d'Aiguadolç de Sitges i va estar excel·lentment organitzat per la escola de triatló del C.N. Sitges.

Les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil van afrontar la seva primera competició de l'any amb molta il·lusió i un gran ambient de companyonia com així va quedar en evidenciat en la seva excel·lent actuació, actitud i comportament d'aquests joves triatletes del Baix Penedès. Destacar que l’objectiu principal de l’escola de triatló promovent la participació en proves esportives no competitives a Sitges es el del treball en equip, adquirir experiència i compartir emocions que els ajudi a  madurar com a persones i esportistes.

D'altra banda aquest passat diumenge 20 de gener l’escola de triatló va  al duatló infantil i d'adults Ciutat de Granollers que es va dur a terme al circuit d’automobilisme de Montmeló sota una climatologia adversa que va obliga a donar el bo i millor de cadascun dels participants especialment en la categoria de cadets on van tenir que superar sota la pluja i el vent, 5 km de cursa a peu, 19 de ciclisme i novament 2,5 km de cursa a peu. També les categories de prebenjamí, benjamí, aleví e infantil van demostrar una gran actitud, compromís i companyerisme el dur a terme les seves proves no deixant d’animar en cap moment els seus companyes quan estaven competint. Aixi doncs iniciem l’any de la millor manera possible: competint.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa