Triatló

L’escola de triatló del Vilarenc Aqua inaugura l'any 2019 competint

Vilarenc Aqua Calafell 26-01-2019 10:02 Lectures 1098
Escola de triatló del Vilarenc Aqua a la duatló de Sitges. Eix

Escola de triatló del Vilarenc Aqua a la duatló de Sitges. Eix

El dissabte 5 de gener, coincidint amb la vetlla del dia més esperat per petits i grans, el dia de Reis, l’escola de triatló del Vilarenc Aqua va inaugurà el nou any de la millor manera possible: competint en un duatló. La prova esportiva que consisteix en córrer, ciclisme i córrer, va tenir lloc al Port d'Aiguadolç de Sitges i va estar excel·lentment organitzat per la escola de triatló del C.N. Sitges.

Les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil van afrontar la seva primera competició de l'any amb molta il·lusió i un gran ambient de companyonia com així va quedar en evidenciat en la seva excel·lent actuació, actitud i comportament d'aquests joves triatletes del Baix Penedès. Destacar que l’objectiu principal de l’escola de triatló promovent la participació en proves esportives no competitives a Sitges es el del treball en equip, adquirir experiència i compartir emocions que els ajudi a  madurar com a persones i esportistes.

D'altra banda aquest passat diumenge 20 de gener l’escola de triatló va  al duatló infantil i d'adults Ciutat de Granollers que es va dur a terme al circuit d’automobilisme de Montmeló sota una climatologia adversa que va obliga a donar el bo i millor de cadascun dels participants especialment en la categoria de cadets on van tenir que superar sota la pluja i el vent, 5 km de cursa a peu, 19 de ciclisme i novament 2,5 km de cursa a peu. També les categories de prebenjamí, benjamí, aleví e infantil van demostrar una gran actitud, compromís i companyerisme el dur a terme les seves proves no deixant d’animar en cap moment els seus companyes quan estaven competint. Aixi doncs iniciem l’any de la millor manera possible: competint.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres