Derrota agredolça

L’UE Sitges que guanyava al descans per 0-2 fa bo el tòpic que el que perdona ho acaba pagant, perdent per 4-2

CE Òdena  – UE Sitges. Toni Muñoz

CE Òdena – UE Sitges. Toni Muñoz

CE Òdena 4 – UE Sitges 2

L’UE Sitges acaba caient a Òdena en un partit que tenia controlat a la fi de la primera part amb un 0-2 però que el gol local als dos minuts de la represa fa que entrin al matx els d’Aitor Martínez i companyia que amb una efectivitat fregant la perfecció es van fer amb el partit, mentre que l’equip sitgetà que van poder matar amb el 1-2, els va faltar l’encert  amb pilotes de gol. Un Sitges però que va jugar per guanyar i acabava perdent, així ho manifestava el mateix Victor Doñate, si perdones como ho hem fet nosaltres en aquest camp despertes al drac i ho acabes pagant.

Posava la por al cos el Sitges al llarg dels primers 45 minuts del matx realitzant un joc molt ordenat sense deixar pensar massa a un Òdena que tot i que l’intentava es va mostrar ofegat, el penal que feien a Jorge Ayala va servir per que Álvaro Cardiel avances al conjunt Sitgetà al 39 amb el 0-1, augmentant l’avantatge un minut més tard Dani Midcley, el 0 a 2, marcador amb el que s’anava al decans.

Pol Piqué amb el seu gol al minut 47 començava a canviar la decoració per un Sitges que fins les hores havia sabut jugar el seu espai, però tot i això és cert que els sitgetans van generar ocasions per poder augmentar la diferencia a porta pràcticament buida, va faltar encert arribant l’empat al minut 62 obra del local Aitor Martínez i fins i tot ell mateix va poder ampliar la seva avantatja de penal al 66 però aturava Xavi Garcia, al 74 de cap Pol Pujol posava el tercer per l’Òdena, és cert que el Sitges la va tenir per empatar però un altre cop es va perdonar arribant el quart local en un altre contra deixant descol·locat a un conjunt, el sitgetà, que en tot moment va donar la cara al partit davant un Òdena amb molta arribada però que en defensa amb encert li haguessin pogut fer molt de mal.

UE Sitges: Xavi Garcia, Rafa, Cardiel, Marc Martínez, Dany Midcley, Isaac Ximénez, (Yago Arenas 80), Edgar Fontiveros, Sergi Carbonell, (Agustí Sarrias 57) Jorge Ayala, (Alex Pérez 80) i Marc Navarro.

UE Sitges-Olivella, el derbi dels retrobaments,

L’equip de Victor Doñate rep aquest dissabte al Olivella de Rafa Porras amb la necessitat de guanyar per seguir en la seva lluita als jocs capdavanters, en el que serà el retorn al municipal pels tècnics i diferents jugadors que es veuran les cares amb ex companys, mentre que l’equip Sitgetà vol seguir en la seva millora al seu terreny de joc, sumant la seva quarta victòria consecutiva, el partit que no te cap mena de desperdici, donarà inici a les 17 hores.