El pitjor, el resultat final

El CPS Sitges suma la tercera derrota consecutiva, amb 27 punts l’equip es troba a un punt de la promoció

CP Congrés 7 – CPS Sitges 1

Massa càstig patia el CPS Sitges a la pista del Congrés, en un partit molt igualat al llarg del primers 24 primers minuts del matx, en el que l’equip sitgetà tot i les dificultats que trobaven en atac van saber anular a un gran Congrés amb moltes dificultats per generar espais, s’avançava el líder amb un tir que amb l’ajuda del pal feia entrar la bola, tot i això i amb les dificultats per trencar la seva defensa ja que sent un conjunt molt físic i gran defensen molt bé, un tir d’Isaac tocant-lo precís  Sabater significava el 1-1, entrant en el darrer minut  una jugada en la que l’àrbitre li mostra la blava a un jugador del Congrés sorprenentment també xiulava  penal en contra del Sitges que tan sols ell va veure, feia que s’arribés al descans amb un 2-1 que començava aplanar el camí als locals.

Un altre decisió polèmica als primes instants de la represa mostrant la blava a Rubèn en un xoc que va decidir que era expulsió directa fent el 3-1 en una recuperació local  amb xut final representava el 4 -1 es cert que l´equip Sitgetà trobant pocs espais es  van fer un fart de llançar a porta però amb poc encert, dos contres i una falta directa del Congrés deixaven el 7-1 final en un partit en que les decisions arbitrals descol·locaven a un CPS Sitges que va començar a un gran nivell però que va acabar golejat.

CPS Sitges: Alex Aguilar, Gerard Camarasa, Ferran Ortoll, Sergio Pérez, Sergi Sabater, Alex Raventós, Rubèn Gómez, Isaac Martínez, Aitor Fonollosa i Boris Navarro.

L’equip sitgetà rep aquest dissabte al darrer classificat, el Martinenc, amb la necessitat de trencat la dinàmica dels darrers encontres. Els barcelonins dels 17 patits jugats han sumat 6 punts, amb 2 victòries i 15 derrotes, amb 40 gols a favor i 88 en contra, el partit donarà inici a partir de les 18 hores.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 25, 26 i 27 de gener

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 25, 26 i 27 de gener de 2019, són els següents: