Futbol sala

Resultats de la jornada del cap de setmana del Futbol Sala Vila de Sitges

L’inici de la tretzena jornada de lliga iniciava amb el partit que jugaven el equip del Pura Vida contra el conjunt del Gravesinha Team. Partit jugat amb pocs efectius per part d'ambdós equips i que podia afectar al resultat final del enfrontament. El Pura Vida es començava posicionant per davant en el marcador en el primer període per un tres a un, durant la segona part el partit va estar més obert i el conjunt del Gravesinha començava a veure factible la victòria. Al final, tot i el gran partit del porter visitant, Marcel, no va ser suficient per aconseguir guanyar ja que els locals, com Guillem Solano amb dos gols i Marc Barceló, amb un "hat-trick" i entre ells el golàs de la jornada de esperó en el aire per tot l'escaire van donar els tres punts al Pura.

El segon partit de la jornada va encreuar el Can Llopis i la Pizzeria Francesco, partit amb alts i baixos en quant a intensitat de joc encara que els visitants van ser clarament dominants. Amb un primer període fluix de zero a un, els jugadors del Francesco van capficar-se en el partit i aconseguir un ampli marcador gràcies a Ignacio Castells, amb dues dianes i Jorge Valle, amb un "hat-trick". Els jugadors de Can Llopis van lluitar tot i les faltes de intensitat en defensa i van aconseguir dues dianes, de Alex Garcia, que va treballar i lluitar durant tot el partit. Marcador final de dos a vuit favorable al Pizzeria.

El tercer partit lliguer el disputaven el Sucrense i el R.G.4L. Partit dur e igualat , on en la primera meitat no va ser gaire profitosa i només vam veure un gol dels visitants. La segona part els equips van posar una marxa més i van crear mes ocasions de perill. Els jugadors a destacar del equip del Sucrense són Mijail Polanco que va fer un molt bon partit i una diana i el porter Nivardo Ferrer, per part dels rivals, el R.G.4L. destacarem el jugador Gabriel Peredo, el qual va fer el últim gol per acabar empatant el partit a dosos.

El quart partit de lliga s'enfrontaven el equip de la Penya Barcelonista-New Ricky's contra el San Pedro-La Trobada. Partit en el que va sobtar la manca de porter per part dels locals i pocs canvis, fet que va acabar transcendint en el marcador. Els jugadors del conjunt visitant van ser murris i van aprofitar la situació per tenir opcions de xut, ja que donada la situació podia ser perillós. Oscar Troya, jugador del equip de La Trobada, va ser el més beneficiat de la situació de la porteria rival i va anotar un "hat-trick". Tot i els esforços de la Penya, no van poder abatre el porter rival David Lopez que va fer un partidàs, tot i els intents del elèctric Guillem Gracia que no van ser suficients per a capgirar el marcador. Resultat final clarament favorable al equip visitant per un a sis.

A les 19:00 començava el interessantíssim partit entre el Vallpineda, que és líder, i el Dulcor Pastisseria, segon de la classificació. Partit molt seriós plantejat pel Vallpineda, amb una solida defensa i un porter fora de sèrie, Fernando Albadalejo, que va permetre als locals agafar avantatge de 3 a 0 al descans davant del sempre favorit Dulcor que semblava adormit. En la segona meitat el Dulcor va fer molts més mèrits i va aconseguir remuntar per disputar el partit fins al darrer moment. Partit que va acabar amb un tanteig de 5 a 5, deixant palesa la igualtat i que fa justícia al esforç dels dos equips. Destaquem al jugador de la setmana, autor de dos gols en aquest partit per part del Dulcor, Lucas Amat, felicitats.

El següent partit enfrontava al Futrock Club amb la Ferreteria Ruiz. L'equip visitant va posar la directa amb tres gols a la primera meitat davant d'un Futrock que no va generar gaire perill en els primers 25 minuts. En la represa, però, comandat per un gran Alfonso Espigares que va fer 2 gols, el Futrock va estar dins del partit i d'haver aprofitat les ocasions podria haver disputat  el resultat final a la “Ferre” que va fer els deures i amb 3 gols a la segona meitat es va assegurar el partit per 3 a 6.

El partit que tancava la jornada 13 de la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges va tenir de protagonistes al Internazionale FC i al Construcciones Villanueva. Partit ben resolt pels joves del Contrucciones que van encarrilar ràpidament el partit. Al descans ja guanyaven per un còmode 1 a 5. La segona meitat va tenir la mateixa tònica i amb un destacat Pau Junyent, que va fer un “hat trick”, el Contrucciones va acabar golejant per 4 a 12.