El Patí Vilanova empata a quatre amb el Lleida Alpicat

C.P. VILANOVA  4 - LLEIDA ALPICAT  4

El C.P. Vilanova i el Lleida Alpicat han empatat a quatre gols en el partit de la 13èna jornada de l’OK Lliga Plata disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb  mitja entrada llarga de públic.

Amb aquesta jornada es tancava la primera volta de la competició i el Vilanova que la finalitza amb 22 punts i està en cinquena posició empatat a punts amb el Palafrugell, i que és aquest equip el que participarà en la Copa de la Princesa a disputar A Corunya, juntament amb el Mataró, Taradell i Liceo “B”.

Un dels al·licients del partit estava en que la participació del Vilanova en aquesta copa no sols depenia del resultat propi sinó que també del que fes el Palafrugell, que jugava a casa davant el Vilafranca. Abans del partit els gironins tenien un punt més que el Vilanova i un diferencial de gols favorable. La clara derrota del Palafrugell, que des de el primer moment es produïa deixava la quarta plaça en mans del Vilanova sempre que guanyés. Al empatar seran els gironins qui aniran a Galicia.

El partit ha estat trepidant i amb alternatives en el marcador i en el control del joc, i els de la Terra ferma han demostrat que anaven a pel partit  en tot moment, i que son un contrincant difícil, amb molt de gol tal com hem anat constatant en els darrers anys.

Després d’uns primers minuts de domini local amb un parell de boles als pals, el partit s’ha equilibrat i els visitants s’han avançat en el marcador amb un potent xut. El Vilanova ha equilibrat el marcador amb un gol de Verges rematant una bola en el segon pal. El Vilanova no ha aprofitat la falta directa per targeta blava a A. Salvadó i quan semblava que l’empat seria el resultat al descans i, a manca de 5 segons Gual s’ha inventat la jugada del partit i ha trencat l’empat.

En la segona part  l’ex vilanoví A. Salvadó empatava a dos i Serret de falta directa avançava als  lleidatans. A poc més de cinc minuts Garrido en segona jugada de falta directa per acumulació tornava l’empat al marcador i pràcticament en la jugada següent Aguilar feia el quart. En aquests moments el Patí era el quart de la classificació i tenia el bitllet per anar a Corunya, però Zilken de penal feia l’empat i deixava al Vilanova amb la mel als llavis.

Amb independència de que es podia haver pujat un graó cara a l’ascens, però com el resultat és totalment just, ens queda el consol de que el club s’estalvia una despesa important al no anar a una competició que no ofereix un al·licient prou llaminer, ja que fora de l’equip que la guanya, ningú recorda els participants ni tant sols en la darrera edició.

Ara dissabte a començar la segona volta i amb la visita del cuer –el Sant Feliu-  partit aquest que és important cara a la tranquil·litat  de la present temporada.

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA (2; 2) .-Ferrer, Vergés, Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Cuevas, Muntané, Vilches, Donoso (p.s.)

LLEIDA ALPICAT (1; 3) .- Casals, Piñol, Alsina, Zilken, J Serret (cinc inicial) A. Salvadó, B. Salvadó, M. Serret, Ariza

ARBITRES: .-  Srs.   I. Gonzalez i G. Gorina

GOLS: 1A PART 0-1 M. serret (min 17); 1-1 Vergés (min 20); 2-1 Gual (min 25). 2A PART: 2-2  A. Salvadó (min 5) 2-3 J.M. Serret de FDA (min 16); 3-3 Garrido (min19); 4-3 Aguilar (min 20 ); 4-4 Zilken de penal (min 22).