El Sitges comença la segona volta del campionat amb bon peu

Els sitgetans es treuen l’espina clavada del partit d’anada on es va perdre de dos punts amb un triple final des del mig del camp a l’últim segon

Jordi Boronat del CB Sitges al partit dels Allstar del passat dissabte a Manresa. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 14a.

CB Sitges – Europe Basquetball Academy 75 - C.B. Alpicat 71

El partit però no va ser gens fàcil ja que el Bàsquet Sitges només disposava de sis fitxes sènior degut a les nombroses baixes i completaven la convocatòria fins a tres jugadors de les categories inferiors.

Tot i això, l’equip va sortir decidit i amb un bon joc ofensiu, movent bé la pilota i una bona defensa, a poc a poc s’anava ampliant la distància en el marcador davant d’uns lleidatans que no acabaven de trobar el seu joc. A falta d’un minut parcial de 19-9, però dos triples consecutius del seu màxim anotador, Albert Vallverdú, i una cistella a l’últim segon del període mantenien l’Alpicat a dins del partit amb la sensació de que el Sitges estava perdonant. Totalment diferent va ser el segon quart. Els sitgetans jugaven amb només un home interior, Boronat, ja que l’Elies va fer la tercera falta només començar. Això ho va aprofitar molt bé el conjunt visitant i els seus jugadors interiors que van arribar a empatar el partit al minut 9, 35-35. Només els triples de Boronat i Marcus mantenien el Sitges al capdavant. Resultat a la mitja part, 41-37.

El tercer període va estar ple d’imprecisions i de molta lluita on el joc de cap dels dos equips va brillar, s’arribava a l’últim temps amb tant sols tres punts d’avantatge, 53-50. En aquest quart període el Bàsquet Sitges va recuperar el seu joc i l’Alpicat aguantava gràcies altre cop a Vallverdú, set punts consecutius. La bona rotació de la banqueta i la notable actuació de Mauro Pérez i Oriol Camprubí, en aquest darrer temps, feien arribar a l’últim minut amb un avantatge de dos punts, 70-68. Després del joc d’aturar el rellotge i els tirs lliures corresponents, el Bàsquet Sitges aconseguia la victòria, 75-71.

El proper partit serà diumenge dia 10 a les 16:00 hores. El Bàsquet Sitges es desplaçarà a la pista del cinquè classificat, Maristes Ademar A. Partit important per mantenir-se al grup de dalt de la classificació.

Àngel, Oriol 7, Haro 11, Elies 7, Mauro 7, Fernando, Marcus 8, Josep 6, Boronat 29, Nacho, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  23-17  18-20  12-13   22-21