Un Sitges poc encertat en un derbi especial

L’equip sitgetà suma la segona derrota consecutiva, ocupant el setè lloc a la taula amb 32 punts, 19 menys que el líder, el Cubelles

UE Sitges – CF Olivella. Toni Muñoz

UE Sitges 0 – CF Olivella 1

L’equip de Victor Doñate va jugar una molt bona primera part, no te però continuïtat a la segona i acaba perdent el derbi dels retrobaments davant l’Olivella amb gol del visitant Marc Garcia.

D’aquesta manera el Sitges cau en els dos enfrontaments disputats pel mateix resultat un solitari gol davant l’equip que entrena un Rafa Porras que en aquest cas tornava a la que durant dues temporades havia estat la seva casa, tot en un enfrontament intens amb dos propostes futbolístiques diferents amb una part per cada equip.

Començava a certificar el que a la fi va ser el resultat final el gol de Marc Garcia de cap al minut 21 rematant uns refusos dintre de l’àrea sitgetana, després és cert que reaccionava el Sitges de la millor manera generant un bon futbol al que tan sols li va mancar el gol. Al 26 una molt jugada individual es rematada per Geri al travesser, la tenia Sarrias rematant amb el cap una pilota penjada dintre de l’àrea però sorprenentment s’anava alt, la que perdonava Geri amb tota la porta per ell llançant fora al minut 42, arribant al descans quan millor estava jugant un Sitges que tot feia pensar que de seguir així acabarien guanyant.

La realitat fou un altre diferent, a la represa els moviments fets a la banquetes pels dos tècnics al llarg del minuts donava més control als de Rafa Porras que amb la sortida al terreny de joc d’Edgard Garcia generaven més arribada gaudint de tres pilotes de gol amb poc encert, mentre que la substitució de Dani Midcley privava als sitgetans de la connexió que havia tingut entre línies restant arribada en aquest fase del matx, amb l’expulsió de Geri al veure la segona groga minuts més tard s’arribava a la fi d’un bon partit intens, jugat net però que l‘àrbitre Agdaqui Fetheddine poc encertat mostrava 16 grogues i dos vermelles a la vegada que ressaltar la lesió del jugador del Sitges Rafa Garcia al minut 36.

UE Sitges: Xavi Garcia, Rafa (Karim 36 ) Agust Sarrias, Cardiel, Marc Martínez, (Jano 78) Dany Midcley, (Viñola 63) Xavi Rodríguez, (Guillem Gracia 63) Geri, Fontiveros i Yago Arenas.

CF Olivella: Alex Rovira, Joey Portillo, Marc Garcia, Carrasco, Victor Olmedo, Eloi Riera, Enric Bono, (Martí Diaz 76 ) Manel Sánchez, Adri Alonso, Raul Peiró, (Jonatan Durango 60) Ricard Fernàndez i (Edgard Garcia 66).

El Sitges es desplaça aquest diumenge al camp de la Penya Jove que ve de perdre al camp del Montserrat Igualada per 10 a 0 en el que serà el segon derbi comarcal de la segona volta, l’equip de Les Roquetes es 12è a la taula amb 21 punts, del 20 partits jugats han guanyat 6, empatant 3 i perdent 11, amb 34 gols a favor i 57 en contra, l’hora d’inici aquest diumenge a les 17´15 hores.