Cros escolar

Arriba el XXVIIè Cros Escolar de l’Arboç el proper diumenge 10 de febrer

La prova començarà a les 11h i la concentració serà a la zona Mestral entre l’estació i l’institut

Ajt. L'Arboç L'Arboç 05-02-2019 18:23 Lectures 285

Arxivat a:

Cartell del XXVIIè Cros Escolar de l’Arbo. Ariel Garcia

Cartell del XXVIIè Cros Escolar de l’Arbo. Ariel Garcia

El proper diumenge 10 de febrer l’Arboç celebrarà el XXVIIè Cros Escolar. La cursa, que es preveu que compti amb un gran nombre de participants en totes les categories començarà a les 11 del matí a la zona mestral, als carrers que hi ha entre l’institut i l’estació del ferrocarril del municipi. En la darrera edició hi van participar més de 600 joves de diferents centres escolars.

Un any més aquesta prova forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels Consells Esportius de Catalunya.

Des de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu es fa una crida a tothom per anar a veure i animar als participants i agraïr el seu esforç. L’organització corre a càrrec de l’AMPA de l’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb el mateix centre docent i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament