Bon inici de la segona volta pel masculí del CNB Vilanova

CB Navas B 56- CNB Vilanova 80

Inici de la segona volta visitant un Navàs que tant sols es trobava a una victòria dels vilanovins, i que a la primera volta va obligar als grocs a jugar dues pròrrogues. Calia veure també la reacció dels vilanovins després de la dolorosa derrota a Solsona.

Sortida amb Guillaumes, Alex, Carlos, Sugri i Caelles. Primers minuts d’intercanvi de cistelles, els visitants no aconseguien imposar el seu ritme en atac, i en defensa mostraven una versió llunyana a la que ens té acostumats. Tot i això, l’encert de Carlos en el tir i un Lluisgui cada cop més a tò, permetia als grocs marxar al final del primer quart amb un 16-21.

Al segon quart els del Garraf van mostrar la seva millor versió. La pilota circulava a gran velocitat, amb les conseqüencies que això porta, millors opcions de tir, implicació de tots els jugadors, seguit d’una gran defensa on tothom està al 100%. Els locals no trobaven resposta i marxenal descans gairebé amb el partit sentenciat, 24-46.

Tercer quart, el millor Sugri de la temporada,  el millor Caelles...l’equip està endollat i es mantenen les diferències al marcador. Mica en mica els locals veuen imposible refer-se i els vilanovins disfruten jugant.

La tònica al darrer quart va ser la mateixa, el millor Alex de la temporada, el millor Gali...per treure una conclusió, l’equip s’ha refet de “l’ensopegada” davant el líder, i està disposat a lluitar fins el final. Propera parada diumenge 19,30 a l’Isaac Gàlvez, derbi contra el Sitges B. Seguim

CNBVILANOVA: SUGRI (8), ALEX (4), VARGAS (4), GUILLAUMES (9),GALI (7),  JAVI (4), DIDAC (6), CAELLES (13), CARLOS (19) i MATEO (6).