Tres punts necessaris per seguir creient

El primer equip del CPS Sitges es fa amb el primer triomf de l’any, no guanyava des de el 1 de desembre

CPS Sitges – Hoquei- FC Martinenc . Toni Muñoz

CPS Sitges 6 – Hoquei- FC Martinenc 3

Sis gols s’emportava el cuer, el Martinenc, de Pins Bens, el CPS Sitges després de cinc partits sense conèixer la victòria s’imposava la lògica i es feia amb el partit jugant una primera part molt seriosa deixant pràcticament tot decidit. Un triomf obligat que deixa l’equip en llocs de promoció, en cinquè lloc amb 30 punts empatat però amb el Vendrell que suma els mateixos, i amb la necessitat de tornar a ser l’equip de la primera volta.

Davant el Martinenc l’equip sortia molt fort e intens, als 12 minuts ja guanyant per 4-0 controlant a la perfecció el ritme del matx, és cert que degut a la seva superioritat es deixaven anar aprofitant-lo el Martinenc per fer dos gols entrant al partit fins que els sitgetans marcaven el cinquè sentenciant pràcticament el partit amb el que es va arribar al descans.

El sisè del Sitges arribava als pocs segons de la represa, després l’equip de Carles Busquet va buscar més gols jugant un bon hoquei a estones però mancant això si continuïtat, el gol visitant arribava als darrers minuts del matx deixant el definitiu 6-3, pel CPS Sitges marcaven Ferran 2, Sabater, Raven, Rubèn i Jorge.

CPS Sitges: Aguilar, Ferran, Raven, Sabater, Isaac, Rubèn, Aitor, Sergio i Jorge Millán.

Aquesta setmana toca jornada de descans, la propera l’equip tot un plat fort jugar a la pista del quart classificat, l’Espanyol, que suma 34 punts. El partit es juga el diumenge 17 de febrer a les 18’30 hores.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga: 2 i 3 de gener de 2019

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 2 i 3 de febrer de 2019, són els següents:

Dissabte, 2 de febrer de 2019

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí: CPS Sitges 0 – Igualada HC A 3. (Lliga pel campionat de Barcelona)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” 6 – FC Martinenc 3.

Diumenge, 3 de febrer de 2019

– Partits jugats com a visitant:

Benjamí: FC Martinenc C 8 – CPS Sitges 11. (Lliga Copa Barcelona)

Juvenil: HC Valls “Intec Enginyeria” 3 – CPS Sitges “baixens.com” 5. (Lliga Copa Federació)

Sènior B (2ª Catalana): SH Casal L’Espluga 1 – CPS Sitges “regarsa.com” 5.