No tanquen el partit i volen dos punts al minut 94

L’equip de Xavi Hereu sumen 7 punts dels darrers 9 disputats al municipal d’Aiguadolç

Sitges-Suburense – Ciutat Cooperativa . Toni Muñoz

Sitges-Suburense 3 – Ciutat Cooperativa 3

El Sitges-Suburense finalment no passava de l’empat a tres en un partit que controlava a la fi del primer temps amb un marcador de 2- 0, un penal absurd al primer quart de la represa així com uns minuts de desconcert marcaven el desenllaç final d’un partit en que l’àrbitre allargava degut a la lesió del jugador del Ciutat Cooperativa Christian Fernàndez. D’aquesta manera l’equip sitgetà que pràcticament tenien el triomf al sac s’havia de conformar amb un punt que els deixa amb un partit menys 12è a la taula amb 25 punts.

De la millor manera encarava l’enfrontament el Sitges-Suburense amb el gol de Dani Midcley quan tan sols s’havien consumit 12 minuts de joc, l’equip  es mostrava molt centrat s’estava pressionant la sortida dels visitants i fins i tot havia enviat la pilota al travesser Ferran al minut 2, però a tot això Gerard s’inventava un gol de traca amb un gran tir des de la banda esquerra al minut 30 posant el 2-0 amb el que es va arribar al descans.

Li va mancar però continuïtat al futbol que havia realitzat als primers 45 minuts al Sitges-Suburense, el pas endavant que donaven el visitants els va desordenar a la vegada que el penal infantil comés al minut 57 va ficar al Ciutat Cooperativa dins del partit, semblava que l’equip sitgetà començava a controlar un altre cop i de fet s’havien tret la pressió dels de Sant Boi quan arribava l’empat al 70, gol del visitant Casado, tot i això la reacció de l’equip d’en Xavi Hereu quan s’adonava del poder perdre fins i tot. Adrià Comí que havia sortit minuts abans en una magnifica internada per la banda fa una magnifica assistència per que Javi Aroca tornés a posar per davant als seus amb el 3- 2 al minut 79, l’empat final va caure com una gerra d’aigua freda, s’havia fet el més difícil però un bon remat visitant en temps d’afegit certificava l’empat a 3 final.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Karim, Marc Martínez, Viñola, (Albert Durango71) Javi Garcia, Kevin, Pau Almirall, Gerard, (Adrià Comi 62) Jano, (Xavi Martínez 78) Dany Midcley i Ferran.

El Sitges-Suburense es desplaça aquest diumenge al camp del Turo de la Peira en partit que donarà inici a les 12, 15. Els barcelonins son 11ens a la taula  amb 26 punts, al partit d’anada el Turo de la Peira  guanyava al municipal d’Aiguadolç per 1-3.