El Patí Vilanova guanya al Sant Feliu i es posa a tir de les places d'ascens

Bon partit del vilanovins malgrat el polémic seu primer gol

El Patí Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 al Sant Feliu  en el partit corresponent a la jornada 14ena de l’OK Lliga Plata, disputat en el Pavelló de la Plaça de Les casernes amb poc més de mitja entrada, i amb el que s’iniciava la segona volta del campionat.

La victòria del Patí, malgrat el discutit seu primer gol, és justa, merescuda i curta, davant un equip que és el cuer i que s’ha presentat amb dues baixes importants, però amb les incorporacions de dos veterans –Altayó i Ros (totalment fora de forma)– i que per adobar-ho han baixar espectacularment el seu rendiment en els trams finals tant de las primera part com en la segona, en els que el Vilanova ha perdonat clarament ja que especialment a partir del tercer gol del Vilanova i que en la primera part podia haver marxat als vestidors amb una avantatge de més de tres gols.

Anem per pams. En els primers minuts el Sant Feliu ha posat un fort ritme, que li ha permès inaugurar el marcador, obligant als locals a posar-se les piles i en el minut 9 la jugada del gol de l’empat. Molt curiosa, i amb doble errada perquè un xut ras de Garrido ha deixat la bola, desprès de rebotar en la base lateral de la porteria enganxada a la xarxa exterior. Els àrbitres han donat gol ja que òpticament, des de molts llocs de la pista, semblava que la bola havia entrat –primer error- però els de Sant Feliu, enlloc de deixar quieta la bola i protestar, l’han mogut i això no ha permès als àrbitres verificar on era la bola quan ells han xiulat gol. Desprès de les protestes, i en el segon tram del període, gols de Vergés i Gual pels locals i de Vera pels visitants. I com hem apuntat, a partir del minut 18 aproximadament, total control  del Patí i perdonant situacions clares de gol.

En la segona part  Vergés posava el quart en el lluminós i el Vilanova seguia portant el control, amb comoditat fins que una blava tant merescuda com innecessària de Muntané permetia al Sant Feliu tornar a entrar en el partit,. Però malgrat que el marcador inquietava a la parròquia local el control seguia en mans vilanovines i de nou en el tram final les forces dels santfeliuencs han caigut en picat, mentre que el Patí portava el perill en cada jugada, Cuevas feia el cinquè gol –el de la tranquil·litat- a tres minuts pel final i Gual no transformava la falta directa per acumulació.

Total: el Patí en el pom de dalt esperant anar a Vilafranca d’aquí dues setmanes, la competició s’atura per la Copa de la Princesa, mentre que el  Sant Feliu es queda cuer i amb un panorama força negre.

C.P. VILANOVA  - H.C. SANT FELIU

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA (3, 2).- Ferrer, Vergés, Gual, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Gil, Cuevas, Muntané, Vilches, Donoso (p.s.)

H.C. SANT FELIU (2, 1).- Turon, M. Fajas, Vera, Montero, Pastor (cinc inicial) Altayó, Ros, Ll. Miquel, Amer

ARBITRES.-  Srs -.O. Pérez i A. Marquez

GOLS.- 1A PART: 0-1 Montero (min 5); 1-1 Garrido (min 9); 2-1 Vergés (min 15); 2-2 Vera (min 17); 3-2 Gual (min 18). 2A PART: 4-2 Vergés (min 2); 4-3 Verda de FDB (min 11); 5-3 Cuevas (min 22).