HOQUEI PATINS

El C.P. Vilanova Femení "B" Campió de la Copa Generalitat

Ha derrotat en la final a l'Igualada

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 10-02-2019 18:04 Lectures 812
El C.P. Vilanova Femení

El C.P. Vilanova Femení "B". Eix

El C.P. Vilanova Femení "B" ha guanyat aquesta tarda la Copa Generalitat de la categoria, en derrotar a l'Igualada per 6 gols a 4 en la final disputada al Pavelló de Les Comes  de la capital de l'Anoia.

Cal recordar que a l'equip vilanoví hi han amb moltes jugadores que s'alternen amb el primer equip de l'OK Lliga Femenina i que per tant aquest cap de setmana han disputat fins a quatre partits dos de l'OK Lliga femenina i dos més de la Fase Final de la Copa Generalitat.

El partit final i en la primera part ha estat un festival de les noies de Montesinos, i en la segona part s'han dedicat a mantenir  l'avantatge, amb una certa comoditat, tenint en compte el desgast físic de moltes jugadores per l'atapeït cap de setmana. 

FELICITATS NOIES I COS TÈCNIC

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament