El CE Vendrell perd 4 a 0 al Palau Blaugrana

FC Barcelona - CE Vendrell. Eix

El passat divendres 8 de febrer, al vespre, el Vendrell va perdre 4 a 0 a la pista del Barça Lassa, en el partit corresponent a la jornada 19 de
l'OK Lliga, i es manté en la penúltima posició de la classificació amb 12 punts i a 4 de la permanència.

Si bé a la primera part el Vendrell va aguantar bé el líder i es va arribar al descans amb un sol gol del Barça, fet per Sergi Panadero al minut 19, a la segona part el domini va ser dels locals. Amb un hat trick de Pablo Àlvarez, amb gols als minuts 32, 36 i 39, el partit va
finalitzar amb un 4 a 0 al marcador.

Cal destacar el desplaçament de la penya Orgull Roig i Negre al Palau Blaugrana que, tot i haver situat l'afició vendrellenca en una part
allunyada de la pista, va estar animant l'equip fins al final demostrant-li el seu suport i que mai estarà sol.

D'altra banda, en aquest partit, el Vendrell no va disposar de l'entrenador Xavier Nicolàs per hospitalització, al qual li desitgem una ràpida recuperació.

Un cop finalitzat el tourmalet de la segona volta, el proper dimarts 12 de febrer, a les 21 h,  el Vendrell rebrà la visita del Voltregà en un
partit clau de cara a les opcions de permanència. Per tant, es fa una crida a l'afició a anar al Pavelló del Club a animar l'equip i ajudar-lo
a aconseguir una victòria crucial. El partit està inclòs a la targeta de col·laborador i les entrades valdran 5 euros (gratis fins als 14 anys).