Runners El Vendrell

Raquel González bat el rècord d’Espanya de 50 quilòmetres marxa a les platges del Vendrell

Griselda Serret del Club Runners El Vendrell es proclama campiona d’Espanya de marxa sub16

Redacció El Vendrell 11-02-2019 8:23 Lectures 1219
Campionat d’Espanya de marxa al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Campionat d’Espanya de marxa al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

El diumenge 10 de febrer, les platges del Vendrell van acollir el Campionat d’Espanya de marxa, en què Raquel González va batre el rècord d’Espanya de 50 quilòmetres femení, Marc Tur va revalidar el títol de l’any passat de 50 quilòmetres masculí i Griselda Serret del Club Runners El Vendrell es va proclamar campiona estatal de la categoria sub16 femení.

El campionat va tenir lloc al voltant de l’avinguda Palfuriana, entre els nuclis de les platges de Sant Salvador i de Coma-ruga, i va comptar amb diferents proves, els resultats de les quals es poden consultar al web de la Federació Espanyola d’Atletisme:

- Individual i Màster http://www.rfea.es/competi/2019ElVendrell/individual/

- Federacions autonòmiques http://www.rfea.es/competi/2019ElVendrell/federaciones/

Es tracta de la prova d’atletisme més important que s’ha dut a terme al municipi fins ara. Des del Club Runners del Vendrell feia dos anys que hi anaven al darrera per a la seva organització al Vendrell i, finalment, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell Vendrell ho han aconseguit.

Una petita representació del club C. A. Atletes VNG també hi participava, Antonio Redondo Cobacho, en categoria M40 es va proclamar campió de la seva categoria. En Sub16 Gal·la Martínez Merino va aconseguir quedar en 46ena posició peró fent MMP.

També el Club Atletisme Canyelles va obtenir podium en la categoria M60 per part de Pedro Jose Aranda Fernández.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha destacat l’atracció de visitants i la promoció exterior del Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) pel fet d’haver acollit aquest important esdeveniment esportiu que, alhora, ha de servir per incentivar els marxadors més joves a continuar fent aquest esport al nostre municipi.

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament