El CB Sitges perd a Badalona i s’allunya dels primers llocs de la classificació

Foto de la primera volta entre el CB Sitges i el Maristes Ademar A . Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 15a.

Maristes Ademar A 75 -Bàsquet Sitges – Europe Basquetball Academy 68

Els sitgetans van oferir una bona imatge a la primera meitat però un fluix tercer període els condemna i deixen escapar un partit que havia arribat a guanyar de tretze punts.

Primer període molt seriós dels del Garraf que aguanten l’embranzida local a base de triples, tres. Inici del segon quart i millors moments dels del Garraf amb un joc fluït i una defensa sòlida que deixen el conjunt dels Maristes clavat amb un parcial de 1-13, i màxima diferència en el marcador, 18-31. A partir d’aquí però els locals van apretar i de la mà del seu referent, Franc García autor de dinou punts, els badalonins anaven retallant la distància fins al 35-39 de la mitja part.
La sensació al descans era de que el Sitges havia deixat escapar l’oportunitat de trencar el partit i la dinàmica positiva tornava a ser dels locals.
I així va ser, tercer període per oblidar i els locals jugant a plaer. Parcial de 14-1 i el partit que es complica força pel Sitges. Últims deu minuts i el resultat era de 51-46. Els Maristes Ademar però van seguir aprofitant la bona dinàmica  i arriben a escapar-se de dotze punts, 62-50, a falta de cinc minuts. En aquest moment hi ha una reacció del Bàsquet Sitges que arribaria a situar-se a només cinc punts però la gestió final de les possessions i els tirs lliures dels locals van fer que acabessin a set punts, 75-68.

El proper partit serà a casa el dissabte dia 16 a les 18:05 hores, partit retransmès per la xarxa de Televisions locals i Xala davant del segon classificat el Badalonès - Fruits Secs Corbera. Us hi esperem a tots. Ànims Sitges a per la victòria podeu.

Oriol 2, Haro 17, Elies 9, Mauro, Uros 11, Marcus 9, Josep, Boronat 16, Nacho 4.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  17-18  18-21  16-7       24-22