Judo

Cròniques del cap de setmana del Judo Olèrdola

Club Judo Olèrdola Olèrdola 11-02-2019 19:30 Lectures 212
Júlia Queraltó, Irene Romero i Aira Lázaro amb el seu entrenador. Eix

Júlia Queraltó, Irene Romero i Aira Lázaro amb el seu entrenador. Eix

Els passats dies 8, 9 i 10 de febrer, 3 judokes del Club Judo Olèrdola es van desplaçar fins a la població italiana de Follonica per a participar la European Cup Cadet Follonica 2019.

Cal destacar el molt bon paper de la Júlia Queraltó, que va guanyar els seus dos primers combats per Ippon, però, malauradament va perdre el seu tercer combat contra una contrincant italiana, i no va poder superar la repesca contra l’hongaresa.

Irene Romero, que en el seu primer any de cadet, va lliurar el primer combat, va superar el segon, però va perdre el tercer per dos wazaris a un.

Aira Lázaro va ser desqualificada per no donar el pes al que estava apuntada.

D’altra banda, a Badia del Vallès es va disputar diumenge 10 de febrer la Fase Sector Júnior Sub-21 classificatòria per al Campionat d’Espanya en la que el nostre judoka Adrià Pérez, cadet de tercer any, va assolir una molt bona 3ª posició.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament