Victòria en l’inici de la segona volta

El Sènior Femení AKO comença amb una merescuda i treballada victòria contra el C.B Gavà

Sènior Femení AKO - C.B Gavà. Eix

Sènior Femení AKO 52 - 37 C.B Gavà

El partit començava amb problemes a causa de les baixes. Teníem sols 6 jugadores de l’equip sènior (Raquel amb problemes físics). I es va recórrer de nou a la base. En aquest cas van pujar la Inés ventosa i Aïna Capdet.

Començàvem l’encontre sense cap jugadora en la posició de base, per les absències de la Clara i Yoyi.  Aquesta posició base ocupada en bona part del partit per la Noemi Castillo, que va fer un partit molt complet demostrant la seva classe com a jugadora.

El partit es va resoldre durant el primer (+13 d’avantatge) i tercer quart (+20 d’avantatge al final de quart) on la defensa zonal (en aquest cas per falta de jugadores) va resultar molt difícil de trencar pel rival (6 i 4 punts en respectius quarts). I en atac, es va buscar el joc fàcil per les nostres característiques del partit. Es va incidir en passar pilotes interiors a causa de la nostra superioritat física.  A part, les rivals van  fer defensa pressionant tot el camp, que les Ako amb bones decisions dins  pista (jugant amb passes i sense abusar del bot)  van aconseguir trencar fàcilment.

Destacar que 7 de les 8 jugadores de pista van anotar, i sobretot, la defensa practicada per TOTES les jugadores va resultar determinant. Gran partit en conjunt, ressaltant a Noemi Castillo en posició de base. I de nou, agraint els bons minuts de les jugadores de la pedrera.

A seguir millorant detalls, com el rebot defensiu, per continuar creixent.

Pròxim partit, el diumenge 17 de febrer  (19.45) a casa del  C.B. Papiol, rival que es van costar molt derrotar en el partit de la primera volta.

Jugadores: Noemi, Tània, Natàlia, Èlia, Eli (5 inicial), Raquel, Aïna i Inés.

Parcials: 19-06 / 12-13 (31-19) // 12-4 (43-23) / 9-15 (52-37)

CNB Vilanova 66 - CB Sitges 55

Diumenge a la tarda el sènior vilanoví rebia el CB Sitges B en el derbi del Garraf de 3a catalana. Els de Sitges arribaven amb una clara millora de resultats i amb ganes de guanyar els grocs a domicili.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Sugri i Caelles. Els de Vilanova no van sortir amb l’alegria i intensitat que és habitual, i els visitants es trobaven còmodes, anotaven amb facilitat i veien com el rival patia per trobar cistella. Final del primer quart amb un 11-15 que obligava a una reacció.

Al segon quart amb les primeres rotacions del conjunt groc un Dídac (totalment recuperat) va contagiar l’equip, va anotar nou punts al quart i va liderar una defensa molt més reconeixible del nou bàsquet. Mitja part 30-25.

Dues parts al tercer quart. Uns vuit primers minuts on els vilanovins van passar per sobre del veïns de Sitges, de nou amb uns Alex i Gali molt implicats, que sentenciaven pràcticament el matx, 47-30. Però als  dos darrers minuts els grocs van relaxar-se i van rebre un parcial de 0-5 que tornava a igualar el marcador (49-37).

Idèntic guió al darrer quart, cinc triples als vuit primers minuts pels locals, tres d’ells seguits d’en Vargas, col·locaven un contundent 66-47. Aquest cop 0-8 pels sitgetans en dos minuts pel definitiu 66-55. Cal mantenir la concentració els quaranta minuts.

Dissabte  partit clau en la lluita que el Nou Bàsquet manté amb tres equips més pel segon lloc. Visita a la pista d’un CB Gelida que va guanyar els grocs a l’Isaac Gálvez per quatre punts. Seguim.

CNBVILANOVA: SUGRI (2), ALEX (7), VARGAS (9), GUILLAUMES, GALI (4), COLLADOS (4), JAVI (4), DIDAC (14), BURCI (8), CAELLES (6), CARLOS (6) i MATEO (2).