Hoquei patins

El Vendrell perd 5 a 6 amb el Votregà

CE Vendrell El Vendrell 13-02-2019 13:20 Lectures 523
CE Vendrell - CP Voltregà. Eix

CE Vendrell - CP Voltregà. Eix

El CE Vendrell va perdre 5 a 6 amb el Voltregà, en el partit corresponent a la jornada 20 de l'OK Lliga, i se situa a cinc punts de la permanència.

Un partit amb gols i amb el marcador ajustat fins al final va acabar decantant-se a favor dels osonencs. A la segona part, un gol anul·lat al límit del passiu i un penal fallat van penalitzar un Vendrell que ho va intentar tot fins al final per sumar -amb el suport incondicional de
l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove-, però va finalitzar una jornada més sense la recompensa merescuda.

Ara, amb l'aturada de la competició per la celebració de la Copa, el CE Vendrell té un parell  de setmanes per treballar de cara al proper
partit de l'OK Lliga a la pista del Caldes, que tindrà lloc el dissabte 2 de març, a les 20 h.

Fitxa tècnica

CE VENDRELL (5): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial – Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (6): Blai Roca (p), Eric Vargas, Pol Manrubia, Mia Ordeig i  Adrià Ballart - cinc inicial – Gerard Rovira, Pol Galliga, Petxi Armengol, Adrià Ballart, Humbert Serra i Andreu Dalmau (p).

Gols: 1-0 (8') Emanuel Necchi; 1-1 (16') Eric Vargas; 1-2 (17') Mia Ordeig; 2-2 (19') Xavi Crespo; 2-3 (22') Pol Manrubia; 3-3 (23') Joan Lluís Mudarra; 3-4 (32') Mia Ordeig; 3-5 (38') Eric Vargas; 4-5 (38') Xavi Crespo; 4-6 (44') Pol Gallifa, i 5-6 (49') Pablo Nájera.

Àrbitres: Óscar VALVERDE i Tània PARDO.

Faltes:  CE Vendrell, 5 / CP Voltregà, 6

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres