Triatló

El Triatló Vilarenc Aqua a la detecció de talents del CAR

Vilarenc Aqua Calafell 17-02-2019 19:49 Lectures 2084
El Triatló Vilarenc Aqua al CAR . Eix

El Triatló Vilarenc Aqua al CAR . Eix

L’Escola Vilarenc Aqua de Triatló va prendre part el passat 2 de febrer a les proves de detecció de talents 2019 que la Federació Catalana de Triatló va organitzar a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

En aquestes proves, hi van prendre part sis triatletes calafellencs. La Mariona Caballero ho feia en categoria Infantil, mentre que la Carlota Caballero, la Yasmin Hagemann, l’Alejandro Garcia, el Joan Perdigó i el Teo Silguero ho feien en la categoria cadet. Precisament, la categoria cadet (14 a 17 anys) és una de les novetats de l’Escola en la seva segona temporada.

Una experiència inoblidable per aquestes noies i nois de l’escola de triatló de Calafell. La simple acció de creuar la barrera d'entrada al CAR per a qualsevol jove esportista ja és, a més d'una experiència única un record inoblidable. Els nostres sis integrants no oblidaran mai aquest dia per dos motius principals. El primer d'ells el nerviosisme d'entrar al Centre d'Alt Rendiment Esportiu, gaudir de les instal·lacions i somià, perquè no, en que un dia ells faran vida allà dintre, i el segon, la injecció de motivació que van rebre tots el veuràs compartir carrils de natació i pistes d’atletisme amb d’altres joves triatletes dins d’un ambient d’alt nivell i molta cordialitat, i el més important per a ells: amb la ferma convicció de que volen ser triatletes, fet que es reflecteix, encara més, en el dia a dia dels seus els entrenaments post CAR, sent a més un exemple a seguir per la resta de companys de les categories inferiors per la seva edat.

L’activitat va comptar amb una considerable participació de escoles /clubs, congregant a més de cent joves triatletes entre les categories infantil, cadets i júniors.

En el transcurs d'aquesta pressa de temps, els triatletes han realitzat proves de natació 100 i 400 metres, i en carrera a peu de 1000 i 200 metres.

Destacar la novetat d'aquesta edició, sent la primera comunitat autònoma en utilitzar el cronometratge amb xip a la prova atlètica.

Des de la Federació Catalana de Triatló donen l'enhorabona a tots els joves infantils, cadets i júniors que han mostrat una gran capacitat d'esforç i treball, i des de l’Escola del Vilarenc Aqua també felicitem els nostres sis participants i els seus pares i tutors per el gran esforç que tots duen a terme.  

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No