Una pluja de triples catapulta el Bàsquet Sitges

CB Sitges - Badalonés. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 16a.

CB Sitges / Europe Basquetball Academy 79 - Badalonés / Fruits Secs Corbera 66

El partit, que va ser retransmès per les televisions locals i a Xala, es presentava d’allò més complicat ja que els dos equips venien amb dinàmiques totalment oposades. Els sitgetans havien perdut a la pista de l’Ademar i el Badalonès venia de vèncer ni més ni menys que al primer classificat, el Ripollet. A més a més el conjunt del Garraf seguia amb només dos jugadors disponibles en les posicions d’interior. Tot i això el Sitges va plantejar un partit molt seriós i molt treballat en defensa des del primer moment.

Sortida fulminant i parcial de 11-2, ja amb el primer triple anotat i en vindrien cinc més en el primer període. Cistella visitant i com a resposta un altre triple. Intercanvi  de cistelles i quatre triples més, consecutius, per escapar-se de disset punts, 28-11. El primer quart acaba amb un 28-15 i un Badalonès sorprès per l’eficàcia en el tir exterior dels sitgetans. Però la ratxa no s’acabaria aquí. El segon quart comença amb una cistella dels visitants, que sortien amb empenta, però dos triples més seguits, tallaven les ales de qualsevol reacció possible. El Sitges defensava i feia circular la pilota buscant sempre la millor opció en el llançament. Minut sis del segon quart i màxim avantatge dels locals, 44-20, davant d’un rival del tot desconcertat. Resultat a la mitja part, 47-25.

A diferència d’altres partits els locals van sortir molt concentrats en el tercer temps, i l’equip va treballar de valent per mantenir la gran diferència de punts en el període més igualat de tots. S’arribava doncs als últims deu minuts amb un avantatge clar, 65-46. En aquest darrer temps els sitgetans es van dedicar a administrar més les possessions però seguint sent descarats cap a cistella. El Badalonès va seguir pressionant en tot moment i van aconseguir emportar-se el quart però la diferència era massa gran per aconseguir la remuntada. Així doncs, victòria treballada i merescuda davant del segon classificat per 79-66.

El Bàsquet Sitges es desplaçarà a la pista del 100 Anys Ploms Salle Reus A el proper dissabte dia 23 a les 19:45 hores. Els dos equips es troben a la meitat de la taula empatats a victòries i derrotes, lluitant per entrar al grup capdavanter. Ànims Sitges a per una nova victòria podeu.

Àngel, Oriol, Haro 15, Elies 10, Mauro 7, Uros, Marcus 20, Josep 2, Boronat 23, Nacho 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  28-15  19-10  18-21   14-20