El RC Sitges es converteix en l'únic equip imbatut a Divisió Honor

Terrassa/Martorell/Anoia - RC Sitges. Jaume Andreu

RC Sitges 20 - CE Universitari 10
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

Amb la derrota del Barça al camp del Gòtics i la victòria del Sitges davant del barceloní CE Universitari, el sènior masculí sitgetà es converteix en l'únic equip imbatut a Divisió Honor Catalana. Aquest repte continuarà present aquest dissabte ja que els sitgetans visitaran el camp del FC Barcelona "B" (La Teixonera) a les 16:30hs, on el matx es presenta apassionant ja que els culés son un dels altres màxims candidats al títol de Campió.

Respecte al partit amb el CEU, tot i la gran quantitat de baixes, els del Garraf dominaren el partit en tot moment. A la potser millor defensa de la lliga, s'hi va sumar una iniciativa en atac que ben aviat va tenir el seu premi amb un marca 5 a 0. El dinamisme en el joc no era tan elevat com en partits anteriors, en part per les baixes mencionades i no va permetre de reflectir en punts el domini local. Això ho va aprofitar els universitaris en una de les seves aproximacions a prop de marca del Sitges per anotar el seu únic assaig, 5 a 7. Però la reacció dels sitgetans no es va fer trigar i amb un nova marca, 10 a 7, s'arribava al descans.

Ala represa el Sitges sortir a per totes, tancava als barcelonins al seu camp i obtenia el seu premi amb una marca transformada (17 a 7) i posteriorment un cop de càstig que eixamplava el marcador fins a un 20 a 7 que sentenciava el matx. Finalment un cop de càstig transformat del CEU definia el marcador final amb el 20 a 10 final.

Per la seva banda el segon equip va patir i de valent les absències al primer equips i se'n va endur un fort correctiu en la seva visita a Begues on va perdre per 92 a 17.

Classificació Sènior Masculí A

Classificació Sènior Masculí B

Terrassa/Martorell/Anoia 7 - RC Sitges 7
Primera Catalana Femení

El Femení del RC Sitges tornava de la seva visita a Igualada amb un regust amarg,ja que s'havia aconseguit matemàticament l'objectiu a l'inici d'aquesta Primera Catalana classificar-se per els Play Off, però davant els altres resultats a la categoria d'haver aconseguit la victòria també hauria certificat finalitzar entre les dos primers classificats i per tant jugar les semifinals amb l'avantatge de jugar com a local a Sitges. En canvi el més probable,tot i ocupar actualment la segona plaça,  es que hagi de jugar la semifinal al camp del CE Universitari o haver de visitar novament el Principat d'Andorra.

El partit amb el combinat Terrassa/Martorell/Anoia va ser igualat com reflecteix el marcador. Les sitgetanes a l'igual que el partit amb Catalunya Central a Vic no varen ser capaç de donar la seva millor versió i el partit es va diluir en errors d'ambdós, on les defenses s'imposaven  a l'atac. Excepte en dues ocasions, una per cada equip, que suposava l'empat final.

Aquest cap de setmana el femení té descans, mentre que la resta de equips de la seva lliga disputen la darrera jornada de la fase regular, haurem d'esperar resultats per saber qui es el rival a semifinals el proper cap de setmana del 9/10 de març.

Classificació

Trobada Femeni Sub18 a Sitges

El passat diumenge a les 10.30h es van reunir al camp del RCSitges al voltant de 90 noies per celebrar la 4a Trobada sub 18 femenina.

Molts clubs van estar representats amb diferents nombres de jugadores cadascun, totes amb moltíssimes ganes de passar un bon matí de rugbi i jugar els màxims minuts possibles.

Vam comptar amb l’inestimable ajuda un cop més de la Maria Ribera (seleccionadora catalana femenina absoluta), que va venir acompanyada de la Maria Casado i la Jordina Marbà (jugadores de les sel·lecció catalana i espanyola) i la de la Roser Borràs (seleccionadora catalana femenina sub 18).

El format de trobada va ser el mateix que les anteriors, divisió per nivells i un partit rere l’altre amb les noies barrejades amb jugadores d’altres clubs. Però aquest cop s’hi va afegir la creació de dos tallers on els equips que no jugaven aprofitaven el temps al màxim i participaven d’aquestes activitats sense tenir gairebé temps per descansar.

Podem dir que les noies van marxar amb uns quants minuts més de rugbi a les cames i ja amb ganes de la propera trobada!

No ens voldríem deixar de agrair a totes les persones del RC Sitges que desinteressadament van venir a donar un cop de mà per fer possible el bon funcionament de la Trobada, de la mateixa manera que volem agrair a tots i totes els responsables dels diferents clubs i familiars que acompanyen a les jugadores i que van estar disposats a ajudar en el que calgués. Moltes gràcies a tots i a totes!!!