Cop d’efecte davant l’Espanyol per seguir pel bon camí

L’equip de Carles Busquet amb aquest nou triomf jugaria la promoció ocupant el cinquè lloc amb 33 punts

RCD Espanyol 3 – CPS Sitges 4

El CPS Sitges feia saltar la banca derrotant a tot un  aspirant en la lluita per l’ascens, l’Espanyol, ho va fer retrobant el bon to a pista contraria jugant un hoquei col·lectiu i ordenat en un partit en el que sempre es va avançar al marcador. Un CPS Sitges que saltaven a la pista molt concentrats i segurs del que havien de fer amb la intenció de cometre els mínims errors possibles conscients que jugaven davant un conjunt com l’Espanyol que no acostuma a perdonar, sumant d’aquesta manera la segona victòria consecutiva fent els deures en una jornada clau ja que l’Andorra havia guanyat al Reus, el Vendrell sortia golejat de Sant Cugat i que el Santa Perpetua no passava de l’empat davant el cuer, el Martinenc, així com el Lleida guanyava al Igualada, donant tot un cop d’oxigen que va de perles al CPS Sitges amb  la intenció d’encarar de la millor manera els partits de l’altre lliga.

El partit

Es posava de la millor manera l’encontre per l’equip sitgetà que en el primer quart d’hora ja guanyaven per un 0-2 amb gols de Sabater i Ortoll amb dos molt bones jugades d’equip, és cert que després els locals escurçaven diferencies i empataven de penal arribant al descans amb un 2-2.

Es tornava avançar l’equip sitgetà en un gol que es feia en pròpia porta l’Espanyol i curiosament empataven de nou en aquest cas en un altre gol en pròpia, en aquest cas a la porteria de l’equip sitgetà, el gol que els donava el triomf el va fer Sergio de falta directa a dos minuts de final, després l’Espanyol que va jugar amb cinc jugadors fins el final ho va intentar tot però el bon fer i les magnifiques aturades d’Aguilar aturant-lo tot va fer que el marcador no es mogués i els sitgetans després de jugar un magnífic partit s’emportessin els tres punts.

CPS: Alex Aguilar, Gerard Camarasa, Ferran Ortoll, Alex Raventós, Jorge Rey, Sergio Pérez, Aitor Fonollosa, Sergi Sabater, Isaac Martínez i Boris Navarro.

El primer equip del CPS Sitges rep en aquesta jornada al penúltim classificat, el Montbui, que suma 10 punts dels 19 partits jugats, ha guanyat 2, empatant 4 i perdent 12, el partit es juga aquest divendres a Pins Bens a partir de les 21’15 hores.

Resultats dels partits del 16 i 17 de febrer de 2019

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga disputada el passat cap de setmana, 16 i 17 de febrer de 2019, són els següents:

Dissabte, 16 de febrer de 2019

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí: CPS Sitges 2 – CP Voltregà B 2. (Lliga pel campionat de Barcelona)

Benjamí: CPS Sitges – CHP Sant Feliu A. (Lliga Copa Barcelona) Partit no disputat per baixes mèdiques del CHP Sant Feliu

Sènior B (2ª Catalana): CPS Sitges “regarsa.com” 6 – CHP Amposta 2.